/Valcea/Magazin de mobila

Mobilă ABC

Calea lui Traian 212, Dealu Malului 247065, România

Mobilă ABC
Magazin de mobila
3.3
48 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
49F7+WP Dealu Malului, România
+40 751 136 498
mobilaabc.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–19
Marți: 9–19
Mirecuri: 9–19
Joi: 9–19
Vineri: 9–19
Sâmbătă: 9–16
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Malina Ruxandra
Malina Ruxandra2 ani în urmă
Am comandat un pat si o canapea, sunt foarte incantata de ele. Au venit in stare perfecta, usor de asamblat. Mulțumesc 🥰
Andrei Enache
Andrei Enache2 ani în urmă
Am cumpărat mai multe produse de la ei dar mi-au specificat de la început că nu urcă produsele pe scări și am înțeles că asta e politica firmei. În rest fetele de la magazin mi-au dat toate detaliile și au fost foarte amabile.
Anka Paxy
Anka Paxy2 ani în urmă
Cea mai neplacuta experienta ever cu aceasta firma, din Rm. Valcea, Complex Gama, produse de cea mai slaba calitate si personal fara pic de respect. Servicii de cea mai proasta calitate. Personalul este arogant in special cei de la montaj și nu își fac treaba până la capat, tari in gura si nesimtiti din cale afara impreuna cu administratorul acestei companii. NU MERITA SA ACHIZIȚIONATI DE LA EI! Nu asigura transportul pana in casa si daca vrei sa ti le care cer bani ca nesatulii in conditiile in care nici nu au prevazut in contract, sunt sub orice critica.
Felix Irimescu
Felix Irimescu3 ani în urmă
Foarte foarte neseriosi , preturi foarte mari , trasport bun , montaj foarte foarte slab calitativ, personal care nu isi asuma raspunderea calitativ.Firma foarte neserioasă.Nu recomand a achiziționa mobila de la ei !
H3Rov
H3Rov4 ani în urmă
Intre orele 15-30 si 17-00 Am strabatut 130km pentru un cuier si un pat, dar Doamna care se ocupa cu comenzile nici nu sa uitat la noi, a stat nepasatoare in birou, am pierdut timpul degeaba masurand la produse, Domnilor de la Conducere, inchide-ti magazinul, sau rezolvati cu Vanzatoarea,,, din aceasta cauza nu recomand
Julia Nicolae
Julia Nicolae4 ani în urmă
Sunt curioasa de ce servicii au avut parte cei care au recomandat aceata firma cu 5 stele. Probabil eu am fost ghinionista unor servicii mai putin profesionale. Conducerea firmei ar trebui sa invete ce inseamna respectarea termenului de livrare, verificarea componentelor produselor inainte de a fi livrate la client si servici de montare de calitate a pieselor delicate. Total dezamagita de serviciile si de asitenta oferita de conducere, avand in vedere ca produsele au fost platite integral inainte de a fi livrate.
Claus Ninciu
Claus Ninciu2 ani în urmă
Servicii de cea mai proasta calitate..... Personalul este arogant, nesimțiți și nu își fac treaba până la capăt. În special cei de la montaj👎
Curelaru stefania
Curelaru stefania2 ani în urmă
Comunicare proasta.
Am achizitionat un pat de la ei (de la sediul din centru Ramnicu Valcea) si mi s-a spus ca montajul si livrarea sunt gratuite. Nu mi s-a specificat insa ca voi fi nevoita sa car patul singura din spatele blocului si pana in casa, pe scari, la etajul patru, unde urmau sa mi-l monteze tot baietii de la livrare pentru ca nu intra in atributiile lor sa si care piesa respectiva, ei urmand sa se uite la mine cum ma descurcam cu patul, iar abia apoi sa mi-l monteze.
Pentru urcarea acestuia mi s-a cerut suma de 100 lei, lucru despre care nu am fost informata cand am platit avansul si nici cand am achitat restul sumei.
Aceste aspecte ar fi trebuit mentionate in momentul in care am plasat comanda.
Locații recomandate