/Tulcea/Magazin de mobila

One Living

Strada Taberei nr.7, Tulcea 820237, România

One Living
Magazin de mobila
4.6
14 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5QHF+XC Tulcea, România
+40 744 704 740
oneliving.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Oana Fotea
Oana Fotea2 ani în urmă
Recomand cu încredere!
Mobilier, materiale, saltea, toate, de cea mai bună calitate. Personalul foarte amabil.
Tavi Ciudesnic
Tavi Ciudesnic2 ani în urmă
Ovidiu Tomolea
Ovidiu Tomolea3 ani în urmă
Mulțumesc foarte mult pt colțarul superb.
Materialul catifeaua este de foarte bună calitate, bine lucrat și este foarte confortabil👍
Deși în Cluj Napoca montajul nu este inclus l-am montat foarte ușor în 40 min. Recomand cu mare drag.
Bianca Bardita
Bianca Bardita4 ani în urmă
Filip Enache
Filip Enache5 ani în urmă
Viorica dragnea
Viorica dragnea2 ani în urmă
One Living ... din întâmplare i am descoperit..recunosc dupa un search pe google..eram in căutare de vestitele canapele *chesterfield* .Am fost in showroom ...le am vazut , le as fi cumparat pe toate ,sincer . Am stat vreo 2 ore ca sa ma decid ..este greu au enorm de multe optiuni de la confort la materiale impermeabile si de o calitate superioara in comparatie cu celelate pe care le văzusem. Mi au plăcut foarte tare ca sunt extensibile ceea ce eu nu gasisem la acest model. Sa numai spun ca am schimbat pielea pe catifeaua impermeabila care este un *must have * cand copii sunt inca mici. Recomand este putin spus... sunt seriosi... sunt promti..si de rezultat numai spun...se vede in poza ..suntem foarte mulțumiți de alegerea facuta si a sosit chiar de mos Nicolae 🙂 . Sunteti cei mai tari! 😘🤗
Andreea Ionela Vasilache
Andreea Ionela Vasilache2 ani în urmă
Nu recomand One Living. Am dat comanda de un coltar,si i-am intrebat daca pot face ca husa sa fie detasabila, in eventualitatea in care nu reusesc, sa faca coltarul ca o comanda normala. Domnul cu care am vorbit a fost foarte amabil, a zis ca va incerca sa faca un test pe o canapea si sa imi trimita poze. Am primit mostrele prin curier, ne-am hotarat la culoare si model.
Am fost constienti ca exista posibilitatea sa dureze mai mult timp comanda facuta, de aceea nu am insistat cu apelurile. Dupa aprox o luna si o sapt, am sunat inapoi, insa mi-au spus ca au o comanda la un hotel si sunt cam aglomerati, insa coltarul este dat in lucru, va fi gata peste aproximativ o saptamana jumate. Ne-a spus ca vom primi poze in urmatoarele zile, insa nu am primit nicio poza nici cu husa, nici cu coltarul.
Au trebuit sa treaca doua luni de zile ca sa ne spuna ca ei de fapt nu vor realiza husa detasabila, iar coltarul nici macar nu era dat pentru executie.
Toate aceste evenimente ar fi putut fi evitate, daca ei recunosteau inca de la primul apel ca nu au competenta necesara/ nu doresc sa faca acesata husa detasabila.
Din aceste motive, din pacate nu recomand One Living!
Catalin Duma
Catalin Duma2 ani în urmă
Foarte receptivi, raport calitate/pret excelent. Suport si livrare ireprosabile!
Locații recomandate