/Timis/Magazin de mobila

DecoMob | Mobila la comanda Timisoara

Strada Avram Imbroane, Timișoara 300136, România

DecoMob | Mobila la comanda Timisoara
Magazin de mobila
3.1
16 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
Q68W+M5 Timișoara, România
+40 722 461 418
deco-mob.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–16
Marți: 9–16
Mirecuri: 9–16
Joi: 9–16
Vineri: 9–16
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Claudia Bunta1 an în urmă
Groaznic!!!!!! Regret ca nu am cautat recenzii despre aceasta firma. Experienta mea cu ei: vazut ,placut, achitat integral in 24 de ore. Am discutat despre tot,in cele mai mici detalii, inclusiv despre mici modificari pentru ca mobila nu imi incape doar pe un perete, fiind de peste 4 metri, modelul ales fiind cel expus in show-room. Astazi surpriza, patronul, foarte degajat catre mine si sotul meu, la telefon, ca el nu monteaza nici o mobila si ca el nici macar nu a pomenit asa ceva, discutia avand loc , la fata locului, nu am plecat de acolo, pana nu am stabilit toate detaliile. Mai ca nu ne facea nebuni, pe amandoi, Asa ca ne-am ales, inainte de Craciun, cu o mobila platita ,de 6000 de euro, fara montaj....Nu am auzit nicaieri asa ceva!!!!!!....Probabil are impresia ca ma apuc de montat, mai ales ca are si electrocasnicele incorporate. O stea e prea mult ca recenzie pentru acesti oameni, experienta de cosmar.Macar pe viitor stiu cu cine sa nu imi fac mobila!!!!!
Ovidiu Anitei
Ovidiu Anitei2 ani în urmă
Pe la inceputul anului am fost la magazinul (showroomul de la adresa de pe strada Ibroane) pentru a solicita o oferta pentru mobila de bucătărie. Atitudinea personalului magazinului este foarte rece. Am fost rapid expediat cu o oferta facuta pe genunchi fara prea multe detalii. Foarte dezmagit.
Cristina Popita
Cristina Popita4 ani în urmă
5 stele sunt puține pentru ei. Mulțumesc pentru profesionalism și pentru ajutor. Mobila este perfectă, iar angajații sunt dedicați 100%. Cu siguranță voi mai apela.
Mircea onc
Mircea onc4 ani în urmă
Servicii de calitate si mult profesionalism
Robert Uher
Robert Uher5 ani în urmă
Profesionalism la cel mai mic detaliu, am lucrat cu aceasta firma si sunt foarte multumit. Baietii chiar stiu sa-si faca treaba, toate materialele lor sunt de foarte mare calitate si lasa o curatenie exemplara in urma lor dupa montaj. BRAVO DecoMob. 5 stele
Alin Moldoveanu
Alin Moldoveanu2 ani în urmă
Angajati slabi pregatiti si fara chef de lucru, nu au fost in stare sa imi ofere o solutie, pentru a monta un pantofar intr-un dulap.
In momentul in care am spus ce dulap vreau sa imi fac si ce mpdel de pantofar vreau sa integrez in el, mi-au spus ca asa ceva nu se gaseste in Romania. Evident ca am gasit pantofarul la un magazin de accesorii mobila din calea Lugojului.
Nu recomand.
Bordeanu Bordeanu
Bordeanu Bordeanu2 ani în urmă
Firma jalnica. Am cerut oferta pentru a mobila un ap intreg. Dupa ce m-au intrebat in 2 mailuri daca e bloc sau casa si ce etaj nu au mai raspuns 2 zile. Cand am pus intrebari legate de oferta am primit un raspuns sec ca nu mai preiau comenzi anul acesta :) Probabil nu aveau chef sa se mai oboseasca cu o oferta daca tot au clienti si le tin de cald pana la anul sau nu le plac banii. Oare cum ar fi procedat dupa ce bateam palma cu ei si dadeam si avans daca au fost asa acrituri cu un posibil client. Oricum foarte neprofesionisti. O sa mai expun experianta mea cu fiecare ocazie cand va veni vb de mobila...poate asa ies din zona de confort ca o duc bine si vor da macar 2 bani pe clienti.
Ade adelina
Ade adelina2 ani în urmă
Total nemultumita, lipsa de profesionalism, doream o mobila de bucatatie din mdf... Pe comanda si imi spune 5000euro fara nici un fel de calcul.. Si alte indicatii de genul ca o mobila de calitate costa multi bani si cv de genul ca eu nu am fata de mobila lui de calitate si o coala de mdf este cu 1100 lei, m-am simtit umilita si nu recomand deco mob.
Lukas Stana
Lukas Stana2 ani în urmă
Pret pentru calitate superioara dar lucrarea si serviciile mult sub nivelul asteptat.Un patron pregătit să te tromboneasca cu fiecare ocazie,mai ales după ce a primit avansul pentru mobila a facut cum a vrut el....iar la mobila livrată ce să spun,cu parti rupte din unele colturi..
.cu siguranta nu voi mai apela la serviciile lor de proasta calitate
Locații recomandate