/Suceava/Magazin de mobila

Mobexpert

Calea Unirii 27B, Suceava 720166, România

Mobexpert
Magazin de mobila
4.1
82 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
M778+PP Suceava, România
+40 230 552 211
mobexpert.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–20
Marți: 10–20
Mirecuri: 10–20
Joi: 10–20
Vineri: 10–20
Sâmbătă: 10–20
Duminică: 10–20
Scrie o recenzie
Nicoleta Loghin
Nicoleta Loghin2 ani în urmă
Când plătești mai mult decât face, ai pretenția ca măcar acel produs sa fie complet. Am cumpărat o plita de aragaz, însă mi-a fost data fără accesorii de prindere/cheder. Am aflat abia după 2 luni când mi-a venit mobila și mi-au spus domnii, pentru ca deh, nu cumpăr zilnic plite ca să știu ce ar trebui sa conțină sau cum s-ar putea prinde plita. Unde sa merg cu ea după 2 luni? Apoi am luat o masa alba care deja e pătată. E frustrant sa o urci la etajul x, o despachetezi și apoi ghici ce? Ar cam trebui returnata. Te lași păgubaș și te apuci sa faci floricele pe masa. 😶 Dezamăgită!
Ion Ion
Ion Ion4 ani în urmă
Un magazin cu lucruri foarte frumoase, executate corect, dar cu prețuri piperate.La ce preturi au, ar trebui sa ofere montajul gratuit, că doar tot clientul suporta transportul. Acesta ar fi singurul minus. Daca situația financiare nu este una fericită poți cumpăra și cu cardul de cumpărături, în rate.Aici găsești perdele, draperii, covoare, canapele, fotolii, corpuri de iluminat, mobilier...Găsești de toate, bani sa fie😉Recenzie noua: azi, 1 decembrie, am venit sa ridic masa comandata pe 10 noiembrie.Soc total: produsul avea defectiuni😱, banii mi- au fost returnati, insa aveam nevoie urgenta de masa si acum iarasi o iau de la capat cu umblatul.In plus, am pierdut si reducerile de black friday. Nu este decat vina producatorului care si- a permis sa puna in vanzare obiecte necorespunzatoare.Ca sa dai peste 11 milioane pentru o masuta de cafea 80x80 si sa ai asa o dezamagire e cam mult. Fiti atanti ce cumparati, verificati produsele cu maxima atentie!!! Domnisoara a fost extrem de draguta si a rezolvat rapid returnarea banilor( multumesc), dar experienta neplacuta nu cred ca o voi uita prea curand.Din cele 5 stele acordate initial am redus la 2..Uite asa am inteles vorba ,,pe afara vopsit gardul, inauntru leopardul,,.ATENTIE CE CUMPARATI, VERIFICATI PRODUSELE!!!
Mariana Stoleru
Mariana Stoleru5 ani în urmă
Un magazin elegant, cu lucruri foarte frumoase. Pacat ca preturile nu sunt afisate pe toate obiectele si uneori cele afisate nu corespund cu cele care sunt la casa de marcat ( la reduceri ).
Neacsu paula
Neacsu paula5 ani în urmă
Pt cei cu dare de mana .elegant dar scump
Ionut A.
Ionut A.5 ani în urmă
Stau la 1. 5.km de magazin și totuși asta nu contează la.livrare care este taxata cu 100 lei indiferent unde stai în oraș. Adică dacă stai la 10 km tot atâta plătești.
OSD
OSD6 ani în urmă
Stați departe ! CALITATE ZERO !! Am cumpărat mobila de aici , deși a fost făcută dupa măsurători ( la comanda ) mai nimic nu venea ,după montaj a început sa se descompună , angajații / reprezentanții nici n-au vrut sa audă , se făceau ca ploua .....dacă Nu aveți pe ce arunca banii mereti și cumpărați mobila de Mobexpert
Nik nik
Nik nik6 ani în urmă
Mai bine ca la alții dar și mai scumpel. .Una peste alta ai de unde alege
Elena
Elena2 ani în urmă
Mobilă și produse de calitate! Am cumparat o masă cu scaune la care am primit voucher de 5% care mi-au permis să aleg produse de la raionul decoratiuni,astfel că mi-am ales ceasul Soleil și o vază de sticlă. Revin cu drag, deja se decoreaza cu produse pentru Crăciun. Recomand cu incredere!
Locații recomandate