/Suceava/Magazin de mobila

DecorClasic.RO

E85, Pătrăuți 720000, România

DecorClasic.RO
Magazin de mobila
3.8
15 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
P52R+65 Pătrăuți, România
+40 763 776 776
decorclasic.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Claudia B1 an în urmă
Cea mai joasa calitate.frumoase doar in poze.am cumparat un dulap alb care ajuns cu cateva defecte(pe la colturi, vopsea sarita, nu de la transport), coletul a ajuns fara schita iar dupa cateva zile mi au trimis o schita pe limba turca cu care abia am montat dulapul.am cumparat si 2 scaune din lemn care au ajuns cu defecte( erau vopsite cu o gramada de defecte, vopsea scursa iar tapiseria dintr-un material de slaba calitate, buretele din sezut s-a lasat in jos dupa scurt timp)
Daniela Serban
Daniela Serban2 ani în urmă
Despre acest lucru vorbeam, va rog sa nu imi spuneti ca este de la ambalaj.
Am dat o gramada de bani pe calitate indoielnica
David Cenu
David Cenu2 ani în urmă
Tablouri cu rama din lemn si imagine pe panza canva
Geo Cracan
Geo Cracan2 ani în urmă
Increddible poor quality , incredible hard reply from them on every request. I have a coffe table which lost paint in 1 week after arrival. became yellow from silver , poorly painted, poorly made. I strongly advise to look away for more serious seller.

Calitate foarte slaba, au , raspunsuri foarte greu obtinute despre livrare. Am cumparat o masuta de cafea arigintie care isi pierde vopseaua. A fost vopsita din auriu in arginitu total neprofesionist. O pacaleala pe banii mei, urasc sa mai cumpar din Romania , un vanzator ce te minte pe banii tai. Recomand sa-i evitati.
Cristian Ioan
Cristian Ioan2 ani în urmă
Mobilier de top, preturi sub concurenta. Recomand !
Georgiana Fl
Georgiana Fl2 ani în urmă
Am cumparat mobilier pentru living, sunt produse de calitate, personal amabil, promti.
Daniel Marusac
Daniel Marusac2 ani în urmă
Recomand! De incredere! *****
Oana Maria
Oana Maria2 ani în urmă
Da , produse de calitate! Am vrut sa comand 4 scaune și aveau doar unul , în final am luat doar unul sa vad calitatea, a fost ok , mi-a plăcut deși nu era chiar culoarea din poze, ulterior a urmat sa le comand și pe celelalte 3 și mi s-a spus ca vor ajunge în 6 săptămâni când ajungeau pe stoc , abea după 5 luni mi-au ajuns și celelalte scaune 🙂, și .....surpriza , când le-am primit scaunele aveau o culoare total diferita fata de ceea ce primisem la început. Am rugat-o pe Doamna care se ocupa cu comenzile sa ma ajute sa rezolvam problema și nici măcar nu a interesat-o.nu a vrut sub nici o forma sa îmi schimbe scaunul dinainte datorita faptului ca expirase timpul de retur, iar eu am fost bună de plata sa mai comand încă un scaun, la sosirea lui alta surpriza ...scaunul nu avea șuruburi și un picior nu se potrivea iar Doamna îmi spune ca este imposibil sa fie asa de parca eu as fii făcut din atins...în loc sa ma susțină din nou nu i-a pasat de problema mea .Asa ca stimata Doamna care muncești acolo! probabil ai sa spui ca sunt o frustrata și o nepoliticoasa dar sunt pe banii mei și pe munca mea.Eu consider ca ești o incompetenta ! Și sper sa nu le mai creezi probleme nici altora! Ti-am cerut nr directorului și mi-ai dat adresa de e-mail greșită.. 👎👎👎👎👎
Andrei Nicolae
Andrei Nicolae2 ani în urmă
Culorile total diferite. Tapiserie lipită cu silicon, se văd la margini urme de silicon. Tapiserie este de asemenea pătată în punctulețe negre. Probabil mi au trimis ce au avut ei expus. Pet total neserioși!
Locații recomandate