/Neamt/Magazin de mobila

AMMobilier

Strada Dimitrie Leonida nr 13 , parter, Piatra Neamț 610177, România

AMMobilier
Magazin de mobila
5
8 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
W9CF+P8 Piatra Neamț, România
+40 720 333 467
ammobilier-mobilier-personalizat.business.site
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Stefan Carausu
Stefan Carausu2 ani în urmă
Am cumparat o bucatarie stil rustical, foarte foarte frumoasa. Design-ul a fost făcut conform tuturor cerintelor noastre, rezultatul este minunat. Livrarea și montajul perfect.
Cristi teaca
Cristi teaca4 ani în urmă
Am achizitionat recent mobila de la voi. Personalul din magazin a fost foarte amabil si m-au consiliat pt o solutie mai buna, la fel si baietii de la montaj. S-au respectat termenul de livrare si materialele prinse in oferta. Nimic de reprosat. Va recomand cu caldura.
80GhostDog
80GhostDog4 ani în urmă
Consiliere de top în oraș.
Spalatoria de covoare B&B CARPETO
Spalatoria de covoare B&B CARPETO4 ani în urmă
Engleza auxiliar
Engleza auxiliar5 ani în urmă
Sunt foarte multumita de alegerea pe care am facut-o. Mobilierul arata foarte bine, personalul este amabil iar durata de executie si montaj a fost scurta. Recomand cu toata increderea!
Paradiz PR
Paradiz PR5 ani în urmă
Recomand pentru promtitudine si profesionalism! Timpul de executie si gama variata de materiale m-au convins sa apelez cu incredere de fiecare data la AMMobilier!
Andreea Dimon
Andreea Dimon2 ani în urmă
Totul a fost ideal,conform dorințelor oricărui client! Mobilierul pentru camera copiilor este impecabil, finisaje perfecte! Personalul din magazin (doamna Iulia) a fost foarte amabil. Ne-a proiectat în prealabil 3D ceea ce urma să devină un vis frumos. Ulterior am apelat la serviciile dumnealor pentru un mobilier de sală de clasă. Nici de data acesta nu am dat greș! Inclusiv băieții de la montaj lucrează cu o admirabilă grijă, la final ștergând toate produsele cu o soluție specială! Felicitări!
Petrut Ciprian Bujor (Dragos)
Petrut Ciprian Bujor (Dragos)2 ani în urmă
Profesioniști, serioși, și amabili. În ceea ce privește mobila este de cea mai bună calitate, iar designul și montajul sunt conform alegerilor făcute. Vă mulțumesc AM Mobilier.
Locații recomandate