/Mures/Magazin de mobila

Nett Front

DC124 1F, Vidrasău 547612, România

Nett Front
Magazin de mobila
4.2
13 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
FCF9+HG Vidrasău, România
+40 265 311 728
nettfront.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–16
Marți: 8–16
Mirecuri: 8–16
Joi: 8–16
Vineri: 8–16
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Persa ciprian
Persa ciprian4 ani în urmă
Produse de calitate foarte slaba in ciuda pretului destul de ridicat. Panourile infoliate se dezlipesc dupa aproximativ 2, 3 ani. De evitat.
Laurentiu Tirtau
Laurentiu Tirtau4 ani în urmă
Am fost chemat la un interviu la Targu Mures , eu locuind in Bucuresti.
Mi s.a promis marea cu sarea si nu mi s.au dat detalii despre interviu.
Am plecat pe banii mei cu masina pana acolo , un director de vanzari chiar s.a ocupat ca si alti candidati sa vina cu masina mea ...sa ne cupleze cumva , desi am insistat ca nu vreau asta ...penibil, zic eu .
Am ajuns dupa un drum greu de 6 ore si am dat ceva teste ....directorasul , un arogant penibil, m.a lasat 15 minute ca era ora pranzului si .l ardeau matele ...s.a intors cu mancarea intre dinti si inca o mai rumega ...atitudine aroganta , cam neintemeiata, zic eu ....ametit total dupa drum , am sustinut testul si am fost prezentat managerului.....apoi am primit promisiuni ferme ca in cateva ore mi se va da un raspuns .....am plecat catre casa .
A doua zi am sunat ...directorasul infometat m.a lamurit ca e greu la ei si lasa de inteles ca nu ar fi bine sa colaboram...i.am explicat ca nu am motive sa ma sperii de cacaturile enumerate de retardat si ca sunt dispus sa arat ce pot , fiind profund impresionat de sinceritatea Managerului General ...mi.a spus ca in 24 de ore o sa am un raspuns ....au trecut cateva zile si directorasul nu a dat niciun semn ....cam asa sta treaba ...o firma cu potential , dar cu directorasi retardati...oameni de birou fara experienta in piata .....ps....un oras frumos si niste carnati unguresti deosebiti la kaufland .
M.a deranjat enorm exprimarea retardatului .....tot vorbea de anumiti clienti pe care.i numea GARAJISTI.......cica sunt cam neciopliti si fac mobila pe picior in garaj .

Eliberati.l din functie imediat pe retardat.....directorasul ....felicitari ptr domnisoara care l.a asista pe infometat, foarte bine pregatita si dedicata.
Marioara Şofron
Marioara Şofron4 ani în urmă
Promptitudine și calitate !
Csaba
Csaba4 ani în urmă
Levente Iszlai
Levente Iszlai4 ani în urmă
Radu Eugen
Radu Eugen2 ani în urmă
Bartha Beatrix
Bartha Beatrix2 ani în urmă
Niculae Simona
Niculae Simona2 ani în urmă
Locații recomandate