/Mures/Magazin de mobila

CIOATA

Strada Voinicenilor 4, Târgu Mureș 540252, România

CIOATA
Magazin de mobila
4.8
71 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
HH32+WC Târgu Mureș, România
+40 374 903 030
cioata.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: 9–17
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Mark Ruth
Mark Ruth2 ani în urmă
Suntem foarte multumiti de achizitia facuta. Calitatea mobilei este impecabila si relatia cu toti cei de la Cioata a fost excelenta. Se vede ca pun suflet in ceea ce fac. Ma bucur ca am putut gasi in Romania servicii si produse de asemenea tinuta. Ii recomandam cu drag.
Edit Mihancea
Edit Mihancea2 ani în urmă
Initial am comandat online o canapea si doua scaune de bar, iar in final am ajuns sa cumparam de la Cioata tot mobilierul pentru living, dining si dormitor.
Suntem multumiti de achizitii si mandri ca se produce si in Romania mobilier de lemn masiv de asemenea calitate.

Mai asteptam cu nerabdare scaunele de dining care urmeaza sa vina in cateva saptamani :)
Pana acum produsele au fost livrate la timp sau unele chiar mult mai repede.
Singura exceptie a fost canapeaua, care a intarziat din cauza problemelor de aprovizionare cu materia prima, dar am fost informati despre situatie cu mult timp inainte de termenul de livrare.
Iar asteptarea a meritat cu siguranta.

Am ajuns si pe la showroom, cred ca este primul showroom din cate am vazut in Romania unde pot spune ca toate produsele sunt cu adevarat premium.
Si nici nu ar putea fi altfel cand toata echipa este dedicata, incepand de la design, fabricatie, consultanta si pana la livrare.
Le multumesc consultantilor de vanzari ca mi-au raspuns la absolut toate intrebarile, in special doamnei Ramona.

Pe viitor intentionez sa mai comand de la Cioata, daca voi mai gasi piese de mobilier care sa se potriveasca in casa noastra si pentru care sa mai fie loc...
De exemplu, mi-ar placea daca ar avea mai multe optiuni de masute de machiaj :D
Consider ca birourile din oferta nu pot substitui o masa de machiaj. Lungimea si adancimea sunt prea mari si ar trebui sa aiba sertare putin mai adanci pentru a fi practice.
Oricum voi continua sa recomand cu drag produsele Cioata.

PS Aveti un logo grozav, de ce nu este inclus pe toate piesele de mobilier pe care le produceti? Cred ca ar fi de mare efect!
Alina Mihai
Alina Mihai2 ani în urmă
Am comandat online masa Nordic împreună cu scaunele din poza de prezentare de pe site. Absolut spectaculoase. Relația cu clienții e atâr de bună, încât nu vâd cum ar putea fi îmbunătățită. Mulțumim. Succes.
Flavius Crisan
Flavius Crisan2 ani în urmă
Produse de cea mai înaltă calitate, design-uri frumoase cu bun gust, Customer service excelent.
Recomand cu încredere și convingere. Mulțumim Cioata!!!👍🏻👍🏻👍🏻
Roxana Suciu
Roxana Suciu2 ani în urmă
Super shop with excellent customer care!
Dupa vizita super placuta in show room din Iulie, am comandat mobila dorita. Personalul a fost mai mult decat profi - ne-au pus la dispozitie toate informatiile, au fost rabdatori cu noi la alegerea culorilor etc. Plasarea comenii si plata au decurs fara cusur - online. Mobila a fost livrata la data promisa si arata impecabil. De asemenea, si echipa de delivery de la Bucuresti a facut o treaba foarte buna! Multumim mult!
Simona gorga
Simona gorga2 ani în urmă
Am comandat patul și a ajuns rapid, a fost ușor de montat și este foarte frumos. Lemnul este de calitate, la fel și finisajele.

Canapeaua a ajuns in intervalul de timp estimat, care datorită pandemiei a fost destul de lung. Asta pentru noi nu a contat deoarece renovările din casa au durat oricum mai mult decât am anticipat. A meritat așteptarea, este superba.

Comunicarea a fost extraordinara, am discutat destul de mult înainte sa o cumpărăm, nu am fost nicicum presați.

Am ajuns și in show-room, unde se pot găsi extrem de multe obiecte de mobilier gata de vânzare. Totul este amenajat cu bun gust, recomand o vizita măcar pentru inspirație. Am apreciat atitudinea doamnelor de la show-room care au discutat câteva ore bune cu noi despre fiecare opțiune pentru saltea, despre materiale pentru canapea si culorile disponibile. Faptul ca poți configura mobila de calitate dupa nevoile fiecărui spațiu este extrem de util pentru persoanele exigente.

Raportul calitate-preț este foarte bun și având in vedere ca in România se vinde destula mobila cu calitate foarte joasa la prețuri mai mari decât aici, poate a venit momentul sa apreciem si sa promovam mai mult munca bine făcută, in detrimentul pieselor de mobilier fabricate in China.

Recomand cu încredere!
Szidonia Florea
Szidonia Florea4 ani în urmă
Inca de cand am descoperit site-ul pentru prima data mi-au placut foarte mult toate canapelele afisate. Insa dupa lungi cautari si puneri in balanta am ales sa comand " in orb" o canapea de pe cioata.ro. Am stiut ca am facut o alegere buna inca de la prima discutie avuta la telefon. Colaborarea cu reprezentatii magazinului atat telefonic, cat si pe Whatsapp, a fost foarte faina : am primit poze si informatii despre texturile materialelor, in tot felul de unghiuri, puse comparativ una langa alta, in lumini diferite astfel incat sa imi pot face o idee cat mai clara. Chiar si cand m-am gandit si m-am razgandit de mai multe ori nu a fost nicio problema, nu m-am simtit grabita, ba din contra. Ca, pana la urma, omul nu isi cumpara zilnic o canapea, mai ales una pe care sa nu o fi vazut-o in realitate :)). Timpul de livrare a fost aproximativ cel specificat pe site, canapeaua a fost livrata la adresa mentionata in stare buna, fara alte probleme de specificat. In ceea ce priveste coltarul, este foaaarte aproape de cum mi-am inchipuit eu ca va fi, calitatea materialelor este foarte buna, cusaturile sunt frumos realizate, nuanta este foarte aproape de cea din poze. Este foarte cozy, asa cum mi-am dorit :) Multumesc Fam.Cioata, ati fost foarte profi!
Ionela Gaby
Ionela Gaby2 ani în urmă
Termene de livrare sunt depasite cu mult. Recomand sa aveti mare grija la politica de retur practic inexistenta a acestui magazin, inacceptabila si ilegala pentru comerciantii online. Astept solutionarea cazului de catre anpc.
Locații recomandate