/Mures/Magazin de mobila

Brico Depot

Bulevardul 1 Decembrie 1918 289, Târgu Mureș 540510, România

Brico Depot
Magazin de mobila
3.8
2 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
GHJW+RQ Târgu Mureș, România
+40 21 204 3434
bricodepot.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–21
Marți: 8–21
Mirecuri: 8–21
Joi: 8–21
Vineri: 8–21
Sâmbătă: 8–21
Duminică: 8–20
Scrie o recenzie
Ioan Vasile
Ioan Vasile2 ani în urmă
Timp mult de așteptare, în caz că ai nevoie să te ajute cineva pe raionul de grădină! 😞
Kr Zol
Kr Zol2 ani în urmă
Total neprofesionisti , partea de planificare bucatarii e un dezastru , am fost de trei ori pana am primit toate piesele , ca tot uitau ceva , prima data am asteptat mai mult de 1 ora sa primesc piesele "pregatite" anterior, intarziind 1,5 ore de la locul meu de munca , a doua oara am primit o piesa uitata de ei , a treia oara am fost pentru piese uitate si necalculate in pretul final dar care apar pe planul 3d facut de ei, peste cei 4000 lei am mai platit 500 ...
Teodora marginean
Teodora marginean2 ani în urmă
Servicii foarte proaste. Am vrut sa cumpărăm pavaj. Habar nu aveau ce au pe stoc, ne-au trimis în parcarea slab luminata " mergeți și vedeți ce avem expus " . Pentru a știi ce pavaj vrei sa îți cumperi trebuie sa mergi pana la ora 4. După ce se întunecă nu îți mai poți da seama de nuanța pasajului. Nu ne-au putut pune la dispoziție nici măcar un catalog pentru a ne putea da seama de specificațiile produsului.
👎
Alexandra Suciu
Alexandra Suciu2 ani în urmă
Groaznic,am așteptat 30 de minute la raionul de gresie și faianță sa pot lua 11cutii de greșit.Nimeni nu avea timp de noi.Magsxin de toată rușinea.
Hadnagy Endre
Hadnagy Endre2 ani în urmă
Dau o stea pentru ca au serviciile de toată jena. Am plătit mai mult pt transport ca să îl programez în ziua în care mi-am dorit și în intervalul de timp dat de ei și nici măcar acel interval de timp nu sunt în stare sa îl respecte. Lipsa de respect fata de clienți
Bányai Balázs
Bányai Balázs2 ani în urmă
La relatii cu publicul / garantii / info era o singura doamna, vineri, la ora 18. Saraca se chinuia sa rezolve totul repede. La un moment dat apare o domnisoara s-o ajute, dar saraca era incepatoare, in afara de capsat foi nu se descurca cu nimic, nici macar la telefon nu avea curajul sa raspunda. Apreciez la maxim efortul depus de doamna in cauza care se rupea in 2 ca totul sa fie bine, si in aceeasi masura condamn incompetenta conducerii de a asigura personal suficient.
Alt aspect: transportul la domiciliu. Cumperi vineri, se livreaza marti... Numai ca nu te indeamna sa renunti la transportul gratuit.
Lucruri pozitive: personal amabil, gama larga de produse, preturi relativ ok.
Zold alexandru (CRISTI)
Zold alexandru (CRISTI)4 ani în urmă
Produse de bună calitate, pentru orice buzunar, marea majoritate a produselor se gasesc doar aici, multe promoții, premii săptămânale, merita sa faci o vizita macar de curiozitate sa vezi si altceva decat cu ce ne-am obișnuit in marile magazine.
Ioana Maria Chirila
Ioana Maria Chirila2 ani în urmă
Foarte multumita de magazin,personal amabil si săritor, promotii extrem de convenabile am gasit de multe ori super reduceri
si cu 70% merita sa faci o vizită la Brico👍
Locații recomandate