/Mures/Magazin de mobila

LEMS

Piaţa Armatei 27, Târgu Mureș 540164, România

LEMS
Magazin de mobila
4.3
210 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
GGQX+7C Târgu Mureș, România
+40 743 058 717
lemet.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: 9–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Dana Dordea
Dana Dordea2 ani în urmă
Staff-ul foarte rautacios, comunicarea lasă de dorit...
Dany Dan
Dany Dan2 ani în urmă
Am cumpărat pat matrimonial scump, după un an încă scârțâie de te scoate din sărite.😬
Maria Tilinca
Maria Tilinca4 ani în urmă
Am găsit o ofertă variată, chiar dacă ce căutam noi avea dimensiuni care nu intră în standardul regăsit în toate magazinele de profil. Ne-am bucurat că putem face chiar mofturi.
Secrieru Nicolae
Secrieru Nicolae5 ani în urmă
Scaune (model Arto) din piele ecologica de foarte proasta calitate si exagerat de scumpe. Peste 400 lei bucata, majoritatea scartie, la 6 scaune cumparate s-au schimbat 8!!! (incusiv cele schimbate) in primii 2 ani de garantie. Dupa 2 ani pielea e praf, sunt bune de aruncat.
Dumitru J
Dumitru J5 ani în urmă
Am fost placut impresionat de faptul că scaunele de birou sunt asamblate și le poți proba,ceea ce te face cu adevărat sa ei o decizie mult mai usor în procurarea unui scaun de birou.
Sangeorzan Ionut
Sangeorzan Ionut6 ani în urmă
Nu contest calitatea produselor. Dar staff-ul ramane de dorit... pentru o mobila pentru bucatarie am fost in vederea stabilirii unei oferte de pret si a unui proiect care l.am facut pe site.ul oficial Lem's oricum. M.a amanat o saptamana deoarece se actualizeaza preturile. Dupa multe drumuri facute degeaba, a ajuns la o concluzie. Lasati numarul de telefon ca va contactam noi. Acum au trecut 3 saptamani si nici un semn. Deja am contractat pe altcineva oricum. Foarte mare neseriozitate si lipsa de interes din partea staff.ului.
Maria Sepsi
Maria Sepsi6 ani în urmă
Am cumparat in septembrie in 20016 o garnitura de bucatarie pe numele Sepsi Csilla de la lems din tg. Mures magazinul piata armatei. Ne am inteles cu vanzatorii din magazin ca sa fie atenti ca totul sa fie conform comenzii deoarece noi nu vom fi acasa la receptionarea mobilei, si mobila nu va fi montata doar peste zece luni. Contrar comenzii ei ne au trimis un corp de mobila de alta culoare si usa unui corp se deschide tocmai invers.
In 22 august 2017 la montarea mobilei am reclamat necomformitatea. Dar dupa spusele vanzatoarei , fabricantul refeuza remedierea greselii desi mobila nu a fost despachetata. Suntem dezamagiti de serviciile acestei firme.
Mihnea Bloj
Mihnea Bloj2 ani în urmă
Au livrat mobilierul cu defecte vizibile, fiind crapaturi prezente pe mai multe elemente si am intampinat dificultatii majore in remedierea problemelor. Nu se tin de cuvant! Multe drumuri facute pentru a rezolva problema!
Locații recomandate