/Mures/Magazin de mobila

Mobila Kalenda Targu Mures

Strada Gheorghe Doja 14, Târgu Mureș, România

Mobila Kalenda Targu Mures
Magazin de mobila
4.3
107 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
GHQ4+8X Târgu Mureș, România
+40 752 248 481
kalenda.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–19
Marți: 8–19
Mirecuri: 8–19
Joi: 8–19
Vineri: 8–19
Sâmbătă: 9–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Trasca Andreea68 zile în urmă
Am plasat 2 comenzi online , din păcate de fiecare data am primit colete cu defecte sau lipsa . A trebuit sa aștept de fiecare data timp de o luna pt a se remedia problema . Timp in care am sunat periodic și am dat e-mailuri in încercarea de a fi luată in seama .
Lipsa de profesionalism . Nu recomand Kalenda !
Chrisss Reesee
Chrisss Reesee2 ani în urmă
Am lansat o comanda pe 12 noiembrie si m-au anuntat dupa aproape o luna cand deja trebuia sa ajunga, ca mai dureaza inca o luna minim pana cand produsul comandat ajunge la ei in depozit. Lipsa totala de profesionalism. Evitati daca nu vreti sa va pierdeti timpul si sa va faceti nervi! Plus ca daca sunati acolo o sa așteptați uneori si 15 minute pana are chef o angajata sa răspundă, iar mie mi-a inchis si telefonul in nas pentru ca ii suna cel personal. Evitati Kalenda!
Florea Florea
Florea Florea2 ani în urmă
Este o plăcere de a vizita acest magazin! O experiență plăcută!
Adrian marin
Adrian marin4 ani în urmă
slab slab slab...produse proaste...calitativ...scumpe...ieftine doar daca sunt in promotie...servire numai pe comanda si aia asa...la cheremul camionagiilor..daca se incumeta sa ridice marfa sau ..ba deci nu recomand...
Nely Tompa
Nely Tompa2 ani în urmă
Draga firma Kalenda ... FELICITĂRI pentru produse! Suntem clienți fideli , mulțumiți de ce am cumpărat și de doamnele de la facturare ! Am primit ajutor , cu mult profesionalism !
Monika Psibil
Monika Psibil2 ani în urmă
Nu recomand! Am comandat mobila pt dormitor în luna august pe 12 din Kalenda Târgu Mureș și de aici surprizele... A durat mai mult de 6 săptămâni până a venit comanda (8octombrie), când au venit coletele erau călcate în picioare(bătaie de joc pe banii clientilor) surpriza mai mare a fost când am deschis coletele și am văzut o placa ruptă. Am sunat, mi-au spus sa duc coletul înapoi ca se rezolvă. A trecut o săptămână, două, trei.... timp în care am tot sunat la magazin da nici poveste sa răspundă.Am fost din nou la magazin sa vad de ce nu mai ajunge comanda. Nici azi nu a ajuns comanda. Mulțumesc, Kalenda.Intre timp am comandat de la Lemns mobila de bucătărie pe comanda și a ajuns mult mai repede, coletele intacte. Felicitări Lemns👍! Kalenda👎👎👎👎👎👎Nu recomand Kalenda!
R G
R G2 ani în urmă
Magazin de mobila
Relu V.
Relu V.2 ani în urmă
Nu prea te baga nimeni in seama sa ai informații....
Mobila scumpă...nu i pentru orice buzunar...
Claudia Hancu
Claudia Hancu2 ani în urmă
Este un loc spațios, găsești multe produse de calitate la prețuri rezonabile.
Locații recomandate