/Mehedinti/Magazin de mobila

2G Mobila

Strada Walter Mărăcineanu 1, Drobeta-Turnu Severin 227316, România

2G Mobila
Magazin de mobila
2
7 recenzii
7 comentarii
Indicații de orientare
JMQ5+JC Drobeta-Turnu Severin, România
+40 730 593 029
2gmobila.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: 9–13
Duminică: 9–13
Scrie o recenzie
Spuză Daniela1 an în urmă
Nu recomand acest magazin, am cumpărat o comodă,am primit bucăți din ea defecte, palul la unele bucăți, din alb era gri ,când am mers în magazin pt a discuta cu domnul de acolo, mi-a zis să o montez așa ( cu bucățile defecte)și o să comande la fabrică bucățile defecte, răspunsul dumnealui a fost "noi vindem, nu producem,ați vrut colet (fără montaj),asta ați primit. Domnul a fost foarte revoltat atunci când i-am zis că își bate joc de clienți și în cazul meu de un copil, care abia astepta să-i fie mobilată camera(ultima piesă),răspunsul dumnealui a fost că ,asta primesc persoanele cârcotașe, așa ca mine.Avetj mare grijă solicitați bonul fiscal,domnul cam uită sa-l dea!!!
Marin T
Marin T4 ani în urmă
Un "vanzator" antipatic care te impinge afara din magazin cu atitudinea lui, nu isi cunoaste produsele si nici disponibilitate de a se interesa nu are, mai e si foarte certaret!
Jan & monica talapan
Jan & monica talapan4 ani în urmă
Nu prea ai ce vedea
Stana Ana Dumitrascu
Stana Ana Dumitrascu5 ani în urmă
Adrian Marius Stanciu
Adrian Marius Stanciu5 ani în urmă
Elena Begligiu
Elena Begligiu2 ani în urmă
Nu recomand sub nicio forma acest magazin. Un domn și o doamnă foarte antipatici și cu o doza uriașă de nesimțire cum rar vezi în ziua de azi. Am cumpărat doua mese și seara am observat ca una dintre ele avea o piesa rupta. Normal, a doua zi m-am întors la magazin pentru a o schimba/returna. Personalul a început să-mi spună ca nu este posibila nicio schimbare și ca practic am avut ghinion în alegerea produsului. Bineînțeles că această este o încălcare crasa a legii consumatorului, dar aparent acestui magazin nu i se pare importanta legea. Va sugerez sa evitați acest loc dacă nu vreți sa va stricați ziua. Este plin de oameni care va vor trata cu indiferență și care se considera deasupra legii. Și, din ce am observat, este mai mult ca sigur plin de produse defectuoase.
Oana_arb@yahoo.com Arbanasi Oana
[email protected] Arbanasi Oana2 ani în urmă
Am fost sa ma orientez pentru o mobila de bucătărie, voiam sa și cumpăr dacă vedeam ceva ce îmi place. Vânzătorul ( domnul al cărui nume nu îl știu, dar trebuia sa ne ajute în alegerea mobilei) ne-a tratat cu superioritate, nesimțire pot spune. La un moment dat ajunsese sa ma certe ca am avut tupeul sa întru în magazin fără sa fiu hotărâtă. Am plecat de acolo în țipete și amenințări. Și, pe lângă toate astea, domnul nu purta masca!!! Un lucru obligatoriu în spatiile închise! Cu siguranță nu o sa mai revin într-un asemenea magazin, cu asemenea angajați.
Locații recomandate