/Maramures/Magazin de mobila

Staer Baia Mare

Bulevardul București 44, Baia Mare, România

Staer Baia Mare
Magazin de mobila
3.9
66 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
JGXR+FR Baia Mare, România
+40 747 778 934
staer.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–18
Marți: 10–18
Mirecuri: 10–18
Joi: 10–18
Vineri: 10–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Cristian Gedan
Cristian Gedan4 ani în urmă
Groaznic! Experienta pe care am avut-o cu acest magazin este una din cele mai rele. Am achizitionat un pat cu somiera rabatabila insa acesta era defect inca din prima zi! Am facut o sesizare dupa care am asteptat 4 saptamani, timp in care am tot fost amanat cu tot felul de motive. A trebuit sa recurg la protectia consumatorului pentru a remedia acesta problema.
VASIAC ALEXANDRU
VASIAC ALEXANDRU4 ani în urmă
Am achitat integral pat cu saltea.Trebuia sa vina in 1 saptamana.Dupa multi nervi patul a venit in 2 saptamani iar salteaua nu a mai ajuns veci...s a pierdut..in tranzit.Am dormit pe parchet in asteptarea patului.Pana la urma am cumparat salteaua de la alt magazin unde aveau stoc.Nu recomand deloc.Doamnele de la vanzari nu au cuvant...zic una si fac alta contractele lor nu se respecta din diferite motive:ba ca marfa nu a mai avut loc in tir ba ca marfa s a pierdut ori curierul nu a ajuns.
Din cauza voastra am dormit in saptamana nuntii si a botezului pe parchet cu bebe mic.Atentie!!!De evitat.
Mariana Bizau
Mariana Bizau4 ani în urmă
Suntem foarte mulțumiți!
Mobila de calitate!
Fetele de la magazin au fost foarte drăguțe cu noi și ne-au ajutat să facem cea mai bună alegere, iar băieții de la montaj au fost serioși și surprinzător de rapizi!
Mulțumesc STAER pentru frumoasa colaborare!
Racz Zoltan
Racz Zoltan4 ani în urmă
Nu s-a respectat nimic din intelegere.Mi s-a promis transportul canapelelor pana in apartament, a venit o singura persoana,mai exact soferul care a dat din umeri ca el e numai colaborator.A trebuit sa caut eu oameni pt a urca la etaj canapelele.O scandura de legatura a ajuns rupta, soferul mi-a promis ca mi va aduce alta zilele urmatoare.Au trecut doi ani, inca astept scandura. Nu recomand!
Nicoleta Bianca
Nicoleta Bianca4 ani în urmă
Sunt foarte multumita de bucataria pe care am facut-o la voi. Fetele de la magazin sunt foarte dragute si orice nedumerire am avut, mi s-a clarificat intr-un timp foarte scurt. Baietii de la montaj au fost seriosi si rapizi. Cu siguranta , la urmatoarea renovare, am sa apelez tot la voi. Multumesc.
Anca Andreica
Anca Andreica2 ani în urmă
Experienta proasta!! Am comandat pe langa multe alte produse la ei 4 scaune si m-au tot amanat cu data de livrare de 3 ori . Comunicare zero. Ca sa afli despre o eventuala amanare a livrarii trebuie sa suni tu cand vezi ca nu iti soseste marfa comandata in data stabilita. Praf!!!
Lucian N
Lucian N2 ani în urmă
Cea mai neplacuta experienta din viata mea. Pacat de nervii facuti , drumurile la OPC si nu in ultimul rand banii aruncati.
Erzsebet Tamas
Erzsebet Tamas2 ani în urmă
Suntem foarte mulțumiți atât de produsul comandat (pat dormitor Huana), cât și de colaborare, livrare, asamblare. Mulțumim echipei Staer din Baia Mare!
Locații recomandate