/Iasi/Magazin de mobila

ISPAL

ISPAL
Magazin de mobila
3.8
245 recenzii
8 comentarii
+40 742 227 662
ispal.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–19
Marți: 10–19
Mirecuri: 10–19
Joi: 10–19
Vineri: 10–19
Sâmbătă: 10–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ovidiu Chirila
Ovidiu Chirila2 ani în urmă
De ceva timp vreau sa fac un dulap(soldat) pt. bucatarie. Dupa cateva experiente neplacute (refuzuri pe motiv ca e prea mica comanda sau promisiuni nematerializate nici dupa 1luna si ceva de asteptari si multe insistente) am hotarat sa-mi fac singur dulapul. Asa ca am apelat la cei de la Stelco. Am sunat la sediul din Nicolina (m-ai facusem in trecut un dulap mai mic la ei) si mi s-a explicat extrem de expeditiv ca trebuie sa dau eu cotele la fiecare piesa ce formeaza dulapul, asezarea fibrei..etc. Presupun ca doar cei ce lucreaza in domeniu s-ar pricepe la asemenea operatiune. Atunci m-am hotarat sa apelez la cei de la Ispal asa ca am sunat si mi-a raspuns o doamna/domnisoara cu o voce f. calda, amabila si binevoitoare gata sa te ajute(imi pare rau ca nu i-am retinut numele ca sa fac o recomandare conducerii pt. o marire de salariu😉). Sincer imi pierdusem speranta de mult ca in Romania sa mai existe un angajat care sa fie asa de treaba si sa vb. asa de frumos cu clientii. Comanda am dat-o pe 5 noiembrie, mi s-a facut calculul si in f. scurt timp am fost sunat ca sa fiu informat asupra pretului si termenului de finalizare a comenzii si anume 17 noiembrie. Foarte ieftin si f. rapid. Pe 15 am primit mesaj ca deja este gata comanda mea si pot sa vin sa o ridic. Am ajuns la depozit si acolo am intalnit un alt domn super de treaba si gata sa ma serveasca (parca d-nul Mugurel).Asa ca las in seama vostra sa trageti concluziile in legatura cu experienta pe care am avut-o cu Ispal si angajatii cu care am luat contact. Imi cer scuze celor
pe care care i-am plictisit cu ,,explicatia" prea lunga a experientei mele insa, repet, nu credeam ca mai exista OAMENI asa de corecti si extrem de amabili. Multumesc din suflet!!!
Grigore Davideanu
Grigore Davideanu2 ani în urmă
Am realizat la ISPAL mobilier de bucatarie. Am fost multumiti de calitatea materialelor primite dar, in mod deosebit, am apreciat consilierea de specialitate (tehnica si artistica) pe care am primit-o de la domnisoara Plescan. Ne a ajutat mult sa ne armonizam cerintele cu dimensiunile si formele spatiului in care am amplasat mobila. Vizita unui designer la domiciliul clientului este un avantaj al modului in care ISPAL relationeaza cu clientii.
Gaspar Dumitru
Gaspar Dumitru4 ani în urmă
Scuze echipei Ispal ptr feedbackul eronat de acum câteva zile. Era ptr Stelco, care și-a batut joc de comanda nasului meu (o continuare a unei comenzi mai vechi), s-a gresit selecția. Merci de reply, altfel nu sesizam greșeala.
In ce privește clienții....nu va panicați de review-urile negative, nu pot decât sa afirm faptul ca Ispal a fost si va rămâne calitate superioara in tot ce înseamnă servicii.
Materia prima oricum se știe ca e cea mai buna, Egger nu se dezminte.
Îmi doresc ca acest brand sa revină in forta, clienții ieșeni ar avea in primul rand de câștigat.
Profesionalismul e la el acasă, la Ispal!!!!
Fabrica de mobila ON-LINE
Fabrica de mobila ON-LINE2 ani în urmă
Dacă vrei să îți proiectezi mobilierul mai rapid, alege programul de proiectare 3DMAG oferit de ISPAL, partener EGGER !
ENTUZI
ENTUZI2 ani în urmă
Fie ca ai de taiat cateva rafturi pentru debara si vrei sa apelezi la serviciul de debitare pal sau un proiect mai amplu de mobilat la Ispal găsești pentru mobila de toate !
Andreea Huminiuc
Andreea Huminiuc2 ani în urmă
Printre cele mai negative experiente avute pana acum in calitate de client !! Dupa ce ne-am rugat cu multe insistente sa ne fie calculata o oferta pentru o piesa de mobilier, avand un proiect foarte bine definit trimis catre ei, a trebuit sa mergem inca o data si sa stam cu doamna de la Showroom sa ii dictam toate masurile. Cand ni s-a zis ca este gata comanda, si am platit si restul de bani am avut surpriza sa ni se spuna de la punctul de ridicare ca nu se poate ca au o neintelegere cu subcontractorii. Am insistat 2 zile, am vorbit cu oamenii de la fabrica, ne-au pus pe drumuri doar ca sa primim acelasi raspuns: "Nu se poate sa primiti comanda datorita unor neintelegeri administrative!". NU RECOMAND!!! Mai bine mergeti direct la subcontractorii lor si evitati aceste probleme cauzate de datoriile lor, altfel va veti simti ca sunteti batjocoriti pe banii vostri!
Cristian Cojocariu
Cristian Cojocariu2 ani în urmă
Noul showroom pare sa fie o alegere bună, deoarece este generos ca spațiu, exista parcare, și se afla chiar peste stradă de Carrefour Felicia.
Când am vizitat locatia, nu era 100% gata, mai aveau câteva detalii de pus la punct, dar impresia generala a fost una pozitiva. Oricum, ei erau bine cunoscuți în oraș în ceea ce privește producția și vânzarea de mobila PAL MDF.
Cristian Emanuel Popescu
Cristian Emanuel Popescu2 ani în urmă
Daca stii clar ce vrei si te bazezi pe asistenta lor in alegerea produselor si a colaboratorilor pentru montaj vei avea mobila dorita la un pret corect. Multumesc mult echipei!
Locații recomandate