/Hunedoara/Magazin de mobila

Brico Depot Deva

Calea Zarandului 85A, Deva 330004, România

Brico Depot Deva
Magazin de mobila
3.9
2 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
VW7G+J9 Deva, România
+40 21 204 3434
bricodepot.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–21
Marți: 8–21
Mirecuri: 8–21
Joi: 8–21
Vineri: 8–21
Sâmbătă: 8–21
Duminică: 8–20
Scrie o recenzie
Cristian Ciumas
Cristian Ciumas2 ani în urmă
O locație cu produse necesare amenajărilor interioare și exterioare, precum, cu produse de bricolaj și scule, la prețuri acceptabile.
Mona lisa
Mona lisa2 ani în urmă
Greu de gasit pe cineva sa te ajute inauntru in acest magazin. Dupa ce am cumparat marfa de la ei de mii de lei nu a vrut nimeni sa ma ajute pe mine (da, sunt o femeie) si pe unchiul meu care este mai batran sa punem OSB'urile pe care le-am cumparat in remorca noastra. Cand am mers in magazin si am cerut ajutor la vreo 2 oamenii care lucrau acolo mi-au spus ca acest magazin este ''self-service''. Intr-adevar, multe preturi sunt mai ieftine decat la alte magazine, dar acest ''self service'' nu este ok!
Tabita Nistor
Tabita Nistor2 ani în urmă
La brico deva, aștepți o ora pana vine cineva . Daca mergi la informații sa întrebi de personalul de pe raion, ți se răspunde în 2 peri, deranjate. Când după mai bine de o ora, apare cineva, îți spune ca el iese din tura, nu te servește, vrei sa cantaresti niște cuie, ți se răspunde iritat ca e inventar, sa dispari de acolo. Și etc, etc. Un magazin bun cu personal needucat ,necivilizat ,nerealizat.
Nadia Cp
Nadia Cp2 ani în urmă
Preturi mai mici ca la Dedeman la produsele care ma interesau pe mine. Din pacate erau produse fara pret, personal nu prea gaseai ca sa te lamureasca in aceasta privinta iar cand gaseai cate un angajat era ocupat cu povestitul cu colegii, dezordine destul de mare. Personal am evaluat cu 4 stele acest magazin strict raportat la preturi.
Dorin Popa
Dorin Popa2 ani în urmă
Produse cu preturi bune,angajații se chinuie sa ajute cât și cum pot ei deoarece prea puțin personal.domnilor manageri angajați personal deoarece pierdeți clienți
Iony Czirjek
Iony Czirjek2 ani în urmă
O singură problemă. De multă vreme la raionul de instalații apă-termo, nu găsești niciodată pe nimeni. Umbli după ei până te plictisești și pleci.
Alexandru petrovici
Alexandru petrovici2 ani în urmă
Aici găsești tot ce dorești pentru a renova casa sau pentru amenajarea unei grădini.
Ionel Hulpus
Ionel Hulpus2 ani în urmă
Recomand, doamna Mirela de la receptie clienti foarte amabila, m-a ajutat cu comanda.
Locații recomandate