/Hunedoara/Magazin de mobila

Accent Design

Bulevardul Iuliu Maniu, Deva, România

Accent Design
Magazin de mobila
4.4
11 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
VWM4+9Q Deva, România
+40 788 152 140
accent-design-furniture-maker.business.site
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–18
Marți: 10–18
Mirecuri: 10–18
Joi: 10–18
Vineri: 10–18
Sâmbătă: 10–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Petrus T
Petrus T2 ani în urmă
Recomand Accent Design! Am avut parte de o experiență foarte placuta:mobilier de calitate executat in timpul stabilit,profesionisti care si-au dat tot interesul sa multumeasca clientul.Incepand cu primul contact (realizarea schitei) si pana la montajul final al mobilierului,am avut tot suportul personalului firmei si a iesit chiar mai bine decat speram!Multumim tare mult si sper sa mai colaboram!
Luca cotuțiu
Luca cotuțiu2 ani în urmă
RECOMAND.Foarte multumita de colaborarea cu Accent Design Deva.Mobilier executat pe dimensiunile dorite,calitate foarte buna si pret bun.
Carmen Vanya
Carmen Vanya2 ani în urmă
Andrei Ilea
Andrei Ilea2 ani în urmă
Floricea mica
Floricea mica4 ani în urmă
Aceasta firma se lauda ca ar produce mobilier la comanda. Problema e ca daca lucrarea nu corespunde cu machetele lor ( cam aceleasi modele si dimensiuni ca in magazine) sunt depasiti de situatie. Plus ca daca lucrarea nu e mare, e doar mobilier de bucatarie, spre exemplu, nu se obosesc, pretind ca au lucrari mai mari. In concluzie, nu va puneti prea mari sperante in abilitatile si serviciile lor. Steluta e pentru doamna care a facut proiectul si masuratorile. Este amabila si incearca sa gaseasca solutii, chiar si cu obtiuni limitate.
Vasille Bâtiment
Vasille Bâtiment4 ani în urmă
Am lucrat cu ei acum citiva ani,am fost multumit de raportul pret-calitate. Drept urmare..... Am contactat firma pentru o noua comanda.
Mioara Sipos
Mioara Sipos2 ani în urmă
dupa opinia mea, mobila de cea mai buna calitate, si in plus am observat ca sunt extrem de atenti la detalii, fiecare lucru pe care-l fac sa fie de calitate.
Ruben Rotar
Ruben Rotar2 ani în urmă
Locații recomandate