/Giurgiu/Magazin de mobila

LEMS

Bd. București Bl. 202/5D parcul Mihai Viteazu, Giurgiu, România

LEMS
Magazin de mobila
3.8
51 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
WX29+7G Giurgiu, România
+40 726 030 818
lemet.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–19
Marți: 9–19
Mirecuri: 9–19
Joi: 9–19
Vineri: 9–19
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Patroi Elena
Patroi Elena2 ani în urmă
Magazinul meu de suflet! Personalul foarte amabil și săritor, gata să te ajute cu orice informație! Profesionaliști!
Alexandrumarian Jirca
Alexandrumarian Jirca4 ani în urmă
sunt din giurgiu si am fost la magazin cu scopul de a achizitiona ceva,personalul lasa de dorit ,am cerut ajutoru si domnisoarele cu creu s au deranjat si nepoliticoasa , plictisita probabil ca am derranjato de pe scaun ....am iesi cat ai zice peste, nici nu ma mai intorc....refuzativa toti clienti si ve ti dispare imediat de pe piata .....ca mai sunt si alti seriosi care vor sa munceasca....jalnic.
Axel Magnificul
Axel Magnificul4 ani în urmă
Jalniccc!!! Cei mai nesimțiți vânzători ii găsiți la Lems. Șeful de magazin este cel mai ratat om posibil. Ceri niște informații și păreri și se enervează pur și simplu. Am stat 2 ore sa facă un proiect la o camera. Dacă intrați in Lems și vedeti șeful de magazin, fugiți..:))Nu recomand deloc.
Cosmin Cristescu
Cosmin Cristescu5 ani în urmă
Daca s-ar putea rating cu minus l-as da neconditionat. Atitudinea vanzatorilor si a sefului de magazin (probabil) este execrabila. Desi in magazin erau 0 clienti iar eu eram interesat sa cumpar, atitudinea generala a reprezentantilor lems a fost una ce provoaca greata. Am fost luati la misto si ni s-a sugerat sa plecam din magazin doar pentru ca nu au fost in stare sa ne dea mai multe detalii despre produsele expuse. Nu recomand!
Mirela ion
Mirela ion5 ani în urmă
Cu produsele in sine nu am avut probleme pana acum, insa atitudinea personalului din magazin lasa de dorit! Nu ofera explicatii complete, iar daca le soliciti o parere referitor la combinarea produselor nu stiu sa ti-o ofere. In plus se iau la cearta cu clientii precum ca ei au dat toate explicatiile. Lipsa de profesionalism!
Marcel ciumpoeru
Marcel ciumpoeru5 ani în urmă
Foarte slab, desi poate produsele or fi de calitate, ramane de vazut, atitudinea vanzatorilor din magazin este sub orice critica..
Cătălin Cibea
Cătălin Cibea6 ani în urmă
2 ore la făcut proiecte pentru 3 camere, 2 din 3 proiecte ajung defecte și montate ca atare. Totul se rezolvă de-abia după pronunțarea a două cuvinte care nu știa să fie așa de magice: protecția consumatorului.
Fost 2222
Fost 22222 ani în urmă
Eu am sunat la lems și cum sa purtat atât de rău nu pot să vă explic și atitudina era la fel . nu recomand.
Locații recomandate