/Dolj/Magazin de mobila

Mobila Craiova - Klasse1

Calea Severinului nr.5, Craiova 200233, România

Mobila Craiova - Klasse1
Magazin de mobila
3.6
50 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
8QHG+J3 Craiova, România
+40 722 244 844
klasse1.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–19
Marți: 10–19
Mirecuri: 10–19
Joi: 10–19
Vineri: 10–19
Sâmbătă: 9–15
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Lore Cale
Lore Cale4 ani în urmă
Dezamagita!!! Am cumparat mobila pentru un dormitor, usile de la dulap trebuiau sa aiba marginile din inox dar au venit din imitatie de lemn! Am asteptat 2 luni pentru mobila si inca 2 luni pentru margini. Cu un ciocan si o surubelnita au tras si rupt pe cele vechi ca sa le puna pe cele noi.
Adi Precup
Adi Precup4 ani în urmă
Mobila foarte buna, frumoasa si de calitate, altceva decat vezi in rest.. se vede ca aici se lucreaza cu producatori de top atat la mobila cat si la canapele. Felicitari!
Mihaela Paun
Mihaela Paun4 ani în urmă
Mobila de mare calitate ,magazin cu o bogata oferta cu personal amabil si rabdator care sunt la dispozitia clientilor.Preturile sunt cam mari dar in final se merita fiecare banut in parte
Daniela Cristina Popa
Daniela Cristina Popa4 ani în urmă
Dezamagitor! Consultantii tare slabi, au o doamna marcu laura foarte neprofesionista si expeditiva! Cea mai proasta experientan pe care am avut-o intr-un magazin de profil!
Camelia Nicolaescu
Camelia Nicolaescu5 ani în urmă
Mobila frumoasa și aparent de calitate. Am cumpărat ce era pe stoc în magazin și am avut reducere de 15%, iar livrarea s-a făcut în doar 3 zile, exact cum era precizat în contract.
Adriana Nicola
Adriana Nicola2 ani în urmă
Am fost de 2 ori în showroom, de fiecare dată m-am convis că angajații nu au habar să vândă. La prima vizită am văzut 4 etaje în 10 minute, că era pe final de program, deși când am ieșit din showroom mai era jumătate de oră. A doua oară am zis că poate a fost o excepție și să mai acord o vizită, dar a fost degeaba.
Nu înțeleg cine și de ce cumpără..
Mihai
Mihai2 ani în urmă
O experiența unica , va recomand sa va duceți in pădure sa tăiați 10 copaci sa va înarmați cu cuie și sa vi-o faceti voi . Scăpați de proasta primire in show-room de nepăsarea angajatelor pescuite de la Mc Donalds . Mobilierul zici ca este făcut din fildeș , durează peste 3 luni . Cred ca le ia mult sa îl sufle cu aur.
Trebuie sa suni sa afli statusul comenzii . Nu îți poți lua banii înapoi pentru ca sunt acoperiți de un contract pe care nici nu ai timp sa-l citești , deoarece doamnele sunt expeditive și mai mai sa nu îți vomite in poala .
Marius M
Marius M2 ani în urmă
Aceasta firma e un fel de taxi Romeocom/Romicon,poate va mai aduceți aminte taxiurile pirat...Mai clar,comanzi mobila,aștepți 1÷2 luni livrarea,te duci și o achiți intergral,te programează la montaj și în ziua montajului te suna șoferul sau un montator ca o sa vina în X minute și sa iei ajutoare pentru caratul mobilei de la masina în apartament.Te gândești ca pui și tu mana,mai chemi și un vecin și la masina surpriza:conform contractului este inclus transportul pana în fata blocului și montajul DAR NU SI URCATUL Mobilei în locuinta. Lucru pe care îl afli în premiera,cu mobila în fata ta. Poate e scris cu litere mici în contract.Asa ca descurca-te !Poate ai ghinionul și nu e decât un angajat,șoferul, care se oferă sa ajute,deși nu e în sarcina lui,dar poate ii vei răsplăti gestul...Suni la Klasse 1 și îți confirma și ei speță,nu e invenția celor veniți sa o monteze...La asa servicii,putea fi mobila de argint,tot înșelat și păcălit cred ca te simți.Alta firma,STAER,la fel ,nu include urcatul dar te anunta de acest lucru și poți, contracost,sa ai inclus și acest serviciu.
Locații recomandate