/Dambovita/Magazin de mobila

UTIL - mobilier la comanda

Strada Principala NR. 70B, Ilfoveni 137337, România

UTIL - mobilier la comanda
Magazin de mobila
4.2
55 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
RHM4+CH Ilfoveni, România
+40 727 449 933
utilmobila.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Marius D
Marius D2 ani în urmă
Toată mobila din apartamentul meu de trei camere a fost făcută la UTIL. Amabilitatea și profesionalismul sunt prezente. Recomand călduros celor ce vor mobilă personalizată.
Simsim sim
Simsim sim4 ani în urmă
Am asteptat 2 săptămâni oferta si 3 săptămâni livrarea. Am fost de acord cu timpul de așteptare pentru ca mi-am dorit o mobila care sa nu se strice in primii ani de utilizare si pentru ca am avut nevoie de consiliere profesionala pentru a imbraca centrala si pentru a folosi spațiul plin de grinzi cat mai util. Am comparat feroneria, materialele si preturile cu ale altor companii si consider ca prețul e mai mult decat corect. Altfel, daca nu mai aveti răbdare și vreți mobila ieftina, rapid si evident nu cu aceeasi calitate, va sfatuiesc sa mergei la Ikea dar nu uitati sa va faceți timp si sa economisiți bani sa o schimbati dupa primele utilizări...
Sergiu Diaconu
Sergiu Diaconu4 ani în urmă
Foarte neserios Daniel, 2 saptamani sa astepti o oferta, sa ti se promita de 2 ori un termen si nici macar o oferta sa nu poata sa intocmeasca. Am mai batut si drumul pana la ei la fabrica degeaba. NESERIOSI!
Raluca cornateanu
Raluca cornateanu4 ani în urmă
Nu as recomanda nimanui sa incerce macar sa ia legatura cu ei. Sunt total dezinteresati de client, dupa ce am stabilit detaliile comenzii pur si simplu nu mai mi-au raspuns la telefon fara nicio explicatie.
Elena Diaconu
Elena Diaconu4 ani în urmă
Foarte neseriosi! Am asteptat mai bine de doua saptamani o oferta fara niciun rezultat. Nu recomand! Customer service = 0
VASILICA COSTACHE
VASILICA COSTACHE4 ani în urmă
O locatie frumoasa cu un personal excelent
Lum A.
Lum A.6 ani în urmă
Mobila de calitate la cel mai inalt standard, servicii ireprosabile.
Alexandra Marinescu
Alexandra Marinescu2 ani în urmă
Felicitări unor oameni care încearcă în permanență să vină cu ceva mai nou, mai calitativ și mai fain! Așteptarea nu e niciodată prea grea atunci când rezultatul este pe măsură.
Din punct de vedere profesional sunt TOP.
Din punct de vedere uman, peste toate topurile! :)
Locații recomandate