/Cluj/Magazin de mobila

Salice

Taietura Turcului, 47, hala H3, Cluj-Napoca 400285, România

Salice
Magazin de mobila
4.3
378 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QGHX+JM Cluj-Napoca, România
+40 264 406 055
salice.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: 9–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
AdS
AdS2 ani în urmă
Un loc unde găsești aproape orice ține de mobilier și accesoriile aferente.
Gabriel
Gabriel2 ani în urmă
Mi-au spus sa vin dupa pal in data de 26. Cand am ajuns mi-au spus ca nu e gata si ma suna ei cand sa vin. De asemenea mi-au spus ca nu pot sa faca ca nervurile sa vina in aceeasi directie pe 2 bucati de pal. Acum trebuie sa refac fata corpului.
Gherman Paul
Gherman Paul5 ani în urmă
Respectele mele pentru SALICE!
În special pentru dl Ovidiu cu care am colaborat pentru alegerea blatului. După 20 de ani de muncă și pe temperaturi de iarnă în hală, încă mai are interes să dea informații utile, ca și pentru "copiii lui". Să nu uităm că în perioada dinainte de sărbători, când pe români "îi apucă" sindromul cumpărăturilor!
(Merită o mărire de salariu!)

Blaturile cu defecte erau marcate și nu încercau să "scape" de ele.

Tot respectul, din experiența mea, recomand cu încredere!
Giorgiana Sauca
Giorgiana Sauca2 ani în urmă
Am venit in magazinul vostru la recomandarea unei prietene care si-a personalizat mobila de bucatarie la voi, insa am ramas dezamagita de serviciile oferite. Personal foarte prost pregatit, care m-ai ca m-au certat pentru ca voiam sa imi personalizez compartimentarea la un sertar pentru bucatarie. Le-am spus care sunt piesele pe care mi le doresc si au spus ca nu le pot mixa asa pt ca trebuie sa fie ca in fotografia folosita ca exemplu in catalog. Au fost si foarte nepoliticosi, la 8 fara 10 mi-au spus sa ma duc sa-mi iau masuri, sa studiez catalogul si sa ma uit online ca ei la 8 inchid magazinul. In ideea in care eu le-am spus exact ce vreau si care sunt dimensiunile. Apoi mi-au zis ca acele produse sunt scumpe si ca nu se pot comanda si dupa sa zic ca nu-mi mai plac, desi nici macar nu am adus vorba de returnare sau chestii de genul si, repet, eu stiam foarte clar ce vreau iar pretul nu era o problema. Am avut acea impresie ca parca dl nu voia ca eu sa imi comand si ca nu stia cum sa scape mai repede de mine; ma simteam si prost ca voiam sa dau comanda. De asenemea, domnul nu stia nici produsele din catalog, i-am aratat o piesa expusa de ei in magazin si le-am spus sa mi-o arate in catalog, pt ca o vreau pe aia iar el imi arata tot alte piese. Pana la urma m-am simtit prost si la 8 fara 5 am plecat din magazin fara sa mai comand nimic. O sa ma duc in alta parte sa imi dau comanda. Pacat pentru ca se pierd clienti din cauza unui personal prost pregatit!
Dan Costin
Dan Costin2 ani în urmă
Am facut o comanda pentru un scaun ergonomic seara la ora 21.00, iar a dupa zi dimineata am fost anuntat telefonic si pe e-mail de preluarea comenzii. In aceeasi zi produsul era gata de livrare. Felicitari pentru promptitudine si amabilitate!
Indo 1973
Indo 19732 ani în urmă
Serviciile sunt bune, din pacate se dedica mai mult "mobilistilor" (termenul le apartine). Daca nu esti familiarizat cu mersul lucrurilor la ei, iti cam "prinzi urechile". Un pret e pe site, altul pe panou si altul ti se factureaza. Ochii mari la factura. In rest gasesti multe produse.
Adela Gheorghiu
Adela Gheorghiu2 ani în urmă
Nu am fost bagata de nimeni in seama, cand intr-un final am ajuns sa vorbesc cu cineva de acolo m-a trimis sa vad cateva mostre si cam atat, nu mi-a mai dat alte detalii nimic. Iar acum pe pandemie, toti anagajatii purtau mastile inadecvat, doar pe barbie, iar o alta angajata nu purta deloc o masca. Foarte aiurea, nu recomand!
Santa sorin
Santa sorin2 ani în urmă
Personal foarte obraznic. Mai ales la facturare . Striga la tine. Ceri sa vorbesti cu un director care vine dupa 15 min si cica pleaca sa rezolve problema, dar nu revine nici dupa 2 ore.cu siguranta nu voi mai reveni, mai ales ca aceasi marfa se gaseste si in alta parte si la preturi mai mici.
Locații recomandate