/Cluj/Magazin de mobila

Geboland.ro

Strada Traian Vuia 14-16, Cluj-Napoca 400000, România

Geboland.ro
Magazin de mobila
3.9
84 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QJMW+H6 Cluj-Napoca, România
+40 364 431 285
geboland.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: 9–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Astrid Heachl
Astrid Heachl2 ani în urmă
Am comandat un birou și abia azi l-am primit (dupa doua saptamani). Am sunat la call center mi s-a transmis ca e comandat cu ridicare din magazin și ca mi-l vor trimite în cel mai scurt timp. Pe site spune ca ajunge în 24-48 de ore. O stea e pentru firma de curierat. Call center foarte amabil, nimic de spus. Ba ca ajunge luni, ba ca ajunge miercuri.
UPDATE: Nu a venit același birou pe care l-am văzut pe site! 👎👎👎👎👎👎👎
Dumitru Paul
Dumitru Paul2 ani în urmă
Acest magazin nu isi respecta termeni de livrare, comanda a fost plasata pe 1.01.22, pe data de 3.01.22 am primit un mail ca produsele au fost predate curierului si ca in 24-48 de ore o sa ajunga la mine. am sunat pe data de 4.01.22 sa iau numarul de AWB si mi-au spus ca nu au fost trimise produsele ca sunt in inventar pana pe data de 11.01.22 asa ca ei zic ca acel mail este automat trimis (minciuni trebuie confirmat de cineva ca a fost expediat in orice sistem). asa ca evitati acest magazin cat de mult puteti nu este OK
Gyerko Zsolt-Zsombor
Gyerko Zsolt-Zsombor2 ani în urmă
Am comandat două biblioteci... cam de vreo 2 luni. Au ajuns în stare bună, ambele ambalate separat. Manualele de montaj au fost în limba poloneză. Iar mânerele ușilor au lipsit din pachet. La ambele biblioteci.
Am luat legătura cu ei, am așteptat 10 minute la telefon până ce am reușit să vorbesc cu unul dintre operatorii telefonici. Mi s-a zis că transmit problema respectivă la service, și o să-mi trimită mânerele.
De atunci a cam trecut o lună și jumătate... și nimic. Din cauza acestui fapt dau o singură stea, mi-a rămas un gust amar și nu aș recomanda prietenilor mei să lucreze cu ei.
Timea Timea
Timea Timea2 ani în urmă
Produsul achiziționat nu s-a livrat, deși serviciile de transport au fost plătite.
Am încercat ridicarea produsului a doua zi de la depozit, dar produsul nu a ajuns înapoi de la curier.
Am trimis câteva emailuri în care solicitam detalii despre statusul comenzii, dar nu am primit nici un răspuns. Comanda a fost plasată de 1 lună.

Nu recomand. Modul în care m-au tratat ca și client este deplorabil.
Nicoleta Dobrin
Nicoleta Dobrin2 ani în urmă
Imi pare rau ca trebuie sa dau acest feedback, nu tocmai pozitiv. Am comandat biroul cu gandul ca voi primi ceva calitativ.
Ati inceput prin a-mi gresi adresa pe care am mentionat-o pentru expediere; evident ca lucrul asta a intarziat livrarea cu inca o zi. Mai departe las fotografiile sa vorbeasca de la sine.
Nu l-am returnat pentru ca pur si simplu nu mai eram dispusa sa fac fata tracasarii ce ar fi implicat returnarea unui produs de dimensiunile acestea.
Razvan Chiripuci
Razvan Chiripuci2 ani în urmă
Din nefericire, continutul pachetului (un dulapior de baie) era extrem de lovit intr-un colt (se vedea ca a fost scapat coletul, palul era spart) insa nu am avut acces la colet pentru a-l verifica in timp util pentru retur...asa ca m-am pricopsit cu el.
Daca nu ar fi fost asa distrus, dulapiorul ar fi aratat foarte bine, materiale de calitate, finisate corespunzator. Nu ma pot bucura insa de el, ghinionul meu!
Cosmina raluca Tamas
Cosmina raluca Tamas2 ani în urmă
Biroul achiziționat este din cel mai prost pal, am cumpărat modelul lucios si de fapt doar partea din fata de la sertare este lucioasa, am dorit returnarea produsului dar bineînțeles ca nu sa putut, la telefon nu nii sau dat detalii au spus ca nu știu cum se procedează la alt apel nii sa spus sa cautam firma de curierat , iar firma de curierat ne cerea 700 lei ptr retur.
Carmen Grigoras
Carmen Grigoras2 ani în urmă
Foarte mulțumită de produs și de livrare; montaj ușor datorită schiței; produsul corespunde cu cel prezentat pe site, este ceea ce -mi doream.
Locații recomandate