/Brasov/Magazin de mobila

Holz Artikel Mobila la Comanda

Strada Mihai Viteazul 327, Hărman 507085, România

Holz Artikel Mobila la Comanda
Magazin de mobila
5
22 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
PM9W+PM Hărman, România
+40 749 475 711
mobila-brasov.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–18
Marți: 10–18
Mirecuri: 10–18
Joi: 10–18
Vineri: 10–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ramona Popa
Ramona Popa2 ani în urmă
Calitate, Profesionalism și Punctualitate
O echipa de profesioniști care știe exact ce își dorește clientul. Ma bucur ca am colaborat cu ei.
Adriana Gherghinciu
Adriana Gherghinciu2 ani în urmă
Multumesc din suflet firmei Holz Artikel pentru realizarea unui superb dormitor de tineret. Mi-am dorit ca acest mobilier sa fie modern, sa imbine intr-un mod elegant zona de studiu cu cea de odihna si relaxare, sa cuprinda multe spatii de depozitare, dar in acelasi timp sa fie aerisit, luminos si sa nu aglomereze camera, care nu e foarte generoasa din punct de vedere al dimensiunii. Toate aceste criterii au putut fi realizate prin mobilierul creeat de echipa firmei Holz Artikel, care a dat dovada de profesionalism, seriozitate, inventivitate si atentie sporita asupra detaliilor care intotdeauna fac diferenta. Recomand cu drag firma Holz Arikel, colaborarea cu aceasta, incepand de la ofertare, masuratori, proiectare, executare si montaj a fost excelenta, toti membrii echipei au pus accent pe calitate, respectarea termenelor , satisfacerea clientului si nu in ultimul rand raportul calitate-pret a fost unul OK.👏👏👏
Mihai p
Mihai p2 ani în urmă
Foarte seriosi. Bucatarie si dressiguri executate mai repede decat ma asteptam. Preturi omenesti si calitatea(rosturi, imbinari) foarte buna. Deasemenea domnii de la Holz au inteles foarte usor designul pe care il voiam la bucatarie. Recomand cu caldura! Multumesc!
George Iancu
George Iancu2 ani în urmă
Holzartikel sunt o echipa cu viziune moderna, profi, cu care am reușit sa ne construim mobila mult visata. Motivele pentru care ii recomandam sunt: le-am cerut sfatul și au venit cu sugestii deosebite asupra designului mobilei, au respectat calitatea și termenul din contract, au lucrat foarte curat la asamblare, suntem foarte mulțumiți atât de rezultatul final, cât și de comunicarea cu ei. Mult succes mai departe! Mulțumim, Holzartikel!
Corina Negret
Corina Negret2 ani în urmă
Profesionalism, punctualitate si incredere. Ne a facut placere sa colaboram cu aceasta firma. Oamenii lucreaza cu pasiune, isi dau toata silinta ca lucrurile sa iasa de inalta calitate si se tin de cuvant. Un alt lucru pe care l am apreciat foarte mult este faptul ca sunt proactivi. Recomand cu caldura aceasta firma.
Raluca Be
Raluca Be2 ani în urmă
O colaborate minunata!
Mii de multumiri intregii echipe pentru profesionalism, rabdare, sfaturi utile si promtitudinea cu care m-au ajuta sa realize o bucatarie care arata mult mai bine decat mi-am putut imagina. S-a valorificat tot spatiul si s-a creat cea mai utila bucatarie pentru familia noastra. Va multumesc ca m-ati ascultat, suportat :D si ati realizat mai mult decat mi-am dorit.
Tudor Armeanu
Tudor Armeanu2 ani în urmă
Profesionalism si calitate la un pret corect.
Cu Holz Artikel produsele imaginatiei fiecarui individ in materie de mobila pot lua forma reala.
Recomand cu caldura serviciile oferite de aceasta companie..
Alexandra Elena
Alexandra Elena2 ani în urmă
Recomand tuturor cu drag!! Aceasta firma imbina calitatea mobilei cu pretul rezonalbil si accesibil. Angajatii sunt super profesionisti ,atenti,deschisi catre ideile dumneavoastra. In urma mobilei comandate am ramas placut uimit. Fiecare spatiu a fost folosit la potentialul maxim iar mobila nu prezinta nicio imperfectiune,fiind realizata intr-un mod profesionist!
Locații recomandate