/Brasov/Magazin de mobila

Ioooi

Strada Avram Iancu 36, Brașov 500086, România

Ioooi
Magazin de mobila
4.1
32 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
MH4R+2Q Brașov, România
+40 771 110 001
ioooi.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–18
Marți: 10–18
Mirecuri: 10–18
Joi: 10–18
Vineri: 10–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Diana md
Diana md2 ani în urmă
Ultimele produse comandate au fost un eșec total (corpuri de iluminat). Materiale slab calitativ, părți îndoite, ș.m.d
George Cîmpeanu
George Cîmpeanu2 ani în urmă
Acum stiu de la ce vine numele (Ioooi), de la Ioooi bag piciorul ca am comandat de aici.
Am facut comanda pentru 2 corpuri de iluminat in 20 Mai 2021, primesc email prin care in 2-3 saptamani ajung produsele la dvs. si se livreaza. Dupa cele 3 saptamani va sun sa vad ce se intampla, nu am primit nici un update. Imi raspundeti dupa un timp si imi mai dati un termen de livrare de inca 2 saptamani. Ajung produsele si ma sunati ca au venit pe alb, comanda mea fiind pe negru, dupa inca cateva zile ma sunati ca au ajuns produsele , de data asta pe negru. Awesome pana aici. Astazi 08.07.2021 preiau curierul si vad ce mizerie mi-ati trimis (poze atasate).
1. Bazele sunt diferite ca mărime, una este mai inalta decat cealalta.
2. Firul pentru pamantare la una dintre lămpi exista, iar la cealalta este prins direct de baza.
3. Lungimea țevii de langa dulie este diferită.
Andrra
Andrra4 ani în urmă
Foarte fain magazinul, idei frumoase de decorare a locuinței. Un pic cam prea scump.
Paul Plugaru
Paul Plugaru4 ani în urmă
Lucruri de calitate, personal amabil!
Mihai Petrea
Mihai Petrea2 ani în urmă
Am dat 3 comenzi de pe acest minunat site - toate au fost cu probleme: produse incurcate (albe, in loc de negre), cu defecte, returnate, livrate la adresa gresita.

Suportul lor de clienti este dezastruos, comunicare foarte grea si mereu clasicul raspuns "Vom verifica la producator"

Timpii de asteptare sunt foarte mari pentru aproape orice produs, asteptand chiar si 4 luni dupa un fotoliu.

Caz concret: Am comandat un lampadar in decembrie, a venit la final de ianuarie cu 2 parti din 3 deteriorate. Curierul nu a vrut sa urce pana la usa, ci am fost nevoit sa iau produsele de jos (stau la bloc cu lift).

O luna mai tarziu inca nu am produsul nou (returnat) pe motiv ca in sistemul curieratului arata ca este predat, insa eu nu am primit niciun pachet.

Nu recomand sa cumparati de pe acest site!
Anna-Maria Prodescu
Anna-Maria Prodescu2 ani în urmă
Am avut o experienta destul de nefericita cu firma Ioooi.
Am comandat de la ei de 2 ori acelasi tip de scaune (pe roz si pe negru), odata in noiembrie-decembrie 2020 si odata in luna ianuarie 2021. La prima comanda (noiembrie-decembrie) s-au livrat destul de tarziu, dar fara probleme.
La a doua comanda (ianuarie), cu acelasi tip de scaune pentru care am cerut ca si in comanda precedenta culorile roz si negru, insa intr-un numar numai mai mic fata de prima comanda. In primul rand, m-au facturat cu alt pret (evident mult mai mare). A trebuit sa le trimit factura veche ca sa obtin acelasi pret cu ceea ce era descris in prima comanda. Dupa o luna de zile in urma efecturarii platii, am fost informata ca nu mai au pe stoc decat scaune culoarea roz, cele negre s-ar livra abia in luna iulie... In mod normal, inainte sa fac plata, trebuiau sa ma anunte ca nu mai exista culoarea pe care am cerut-o, nu sa ma tina 1 luna de zile fara niciun contact (dar cu plata efectuata) ca sa ma anunte ca se vor livra abia in iulie. In sfarsit, total neprofesional. A trebuit sa renunt la culoarea negru si am cerut in schimb sa fie livrate in locul celor negre, unele roz...A mai durat o luna pana le-au livrat, iar comunicarea cu ei este execrabila.

Sincer nu recomand, din cauza lipsei de profesionalism in ceea ce priveste comunicarea furnizor-client. Calitatea obiectelor este buna, insa tinand cont de experienta avuta, prefer sa nu mai comand de la ei.
Adi s
Adi s2 ani în urmă
Corecti dar prea multe greseli, mi-a gresit adresa de 2 ori, nu comunica modern, stocuri putine (timp de livrare urias), doamna pretioasa isi pierde cumpatul in loc sa-si recunoasca verbal greselile.
Gradinaru Cosmin
Gradinaru Cosmin2 ani în urmă
Desi am anulat o comanda, chiar in magazin, am fost placut surprinsi de obiectele vandute, si se stilul magazinului! Se vede ca este un magazin in care vand oameni pasionati de asa ceva!
Locații recomandate