/Braila/Magazin de mobila

BADENMOB

DN21 km 10, Brăila 810164, România

BADENMOB
Magazin de mobila
3.2
27 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5WV2+FR Brăila, România
+40 239 665 873
badenmob.business.site
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Francisca lupu
Francisca lupu2 ani în urmă
Nu recomand. Dulapul de baie cumparat este de cea mai proasta calitate, atat ca material cat si ca manopera. In plus, are colturi strivite si urme de banda adeziva pe partea lucioasa, ceea ce duce la constatarea ca este un produs resigilat nedeclarat.
Nicole
Nicole2 ani în urmă
Am achizitionat un set de mobila pentru baie (lavoar, dulap si oglinda cu iluminare); imi place foarte mult modelul si par a fi de buna calitate, la un pret rezonabil. Am vorbit la telefon si prin whatsapp in legatura cu livrare si chiar in momentul plasarii comenzii cand aveam niste intrebari. Sunt surprinsa sa citesc in comentariile de pe google ca alti clienti nu au primit raspuns; eu am o experienta foarte placuta in acest sens, am primit imediat raspuns si recomand cu incredere.
Dan Diaconu
Dan Diaconu3 ani în urmă
Personal amabil, mobila de calitate.
Olimpia Cristina
Olimpia Cristina2 ani în urmă
Dezamăgitor, produse de proasta calitate, nefinisate, colet cu întârziere 4 zile, nu recomand......
Maria busila
Maria busila2 ani în urmă
Am comandat baza si lavoar seria 602 la pretul de 770 lei. Comanda nu venea, dupa multe insistente cineva de la ei a binevoit sa raspunda la telefon. La acest pret ma asteptam sa fie date gaurile, sa se asambleze relativ usor. Nu a fost cazul. Are nevoie de gauri date de la zero pentru picioare (care apropo sunt dintr-un plastic ordinar) si manere, iar o usa este mai mica decat cealalta asa ca se imbina complet inegal.
Raul Onisor
Raul Onisor2 ani în urmă
Am cumparat un dulap de baie. Calitatea este sub orice critica, desi pretul platit nu a fost chiar mic (nu am vrut cel mai ieftin PAL). Cateva exemple: suruburi lipsa, gauri date incorect (cele necesare pentru fixarea sertarului central), gauri lipsa (sau macar marcajul lor), ceea ce a facut montarea acestui dulap foarte dificila si consumatoare de timp. noroc ca mi-au ramas suruburi de la alte piese de mobilier si ca am scule si ma pricep, altfel ramaneam cu dulapul bucati in mijlocul baii. Oricum, nu e normal sa trebuiasca sa fii expert ca sa-ti montezi un astfel de dulap. Si nu mi se pare normal ca dupa montaj, dulapul sa se miste pe toate directiile la cea mai mica atingere. Ii invit pe angajatii acestei firme care cred ca nu l-am montat eu bine sa vina sa-l vada si daca am dreptate sa-mi returneze banii pe el.
József Pál Frink
József Pál Frink2 ani în urmă
Nu recomand!

Lipsa totala de profesionalism din partea angajatilor, au incurcat comanda, asa ca din doua dulapuri de baie una a fost de alt tip. A trebuit sa returnam, fiind creat un real inconvenient. Ambalare destul de sumara si slaba. La montat am ramas fara dibluri, iar kitul nu contine feronerie de prins in perete!
Dan Mi
Dan Mi2 ani în urmă
Am comandat si platit prin emag. Nu au vrut sa imi mai livreze produsul pe motiv ca era listat prea ieftin. Am fost sunat si aproape amenintat de un angaj Badenmob sa imi anulez comanda de pe emag.
Locații recomandate