/Bistrita nasaud/Magazin de mobila

Green Factory

Strada Zefirului 17, Bistrița 420135, România

Green Factory
Magazin de mobila
4.3
6 recenzii
6 comentarii
Indicații de orientare
4FRP+XX Bistrița, România
+40 263 231 176
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–16
Marți: 8–16
Mirecuri: 8–16
Joi: 8–16
Vineri: 8–16
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Camelia Puiu
Camelia Puiu2 ani în urmă
Ionel Puiu
Ionel Puiu4 ani în urmă
Simi Marcu
Simi Marcu4 ani în urmă
Colibița CHE
Colibița CHE4 ani în urmă
Alexandru Motogna
Alexandru Motogna5 ani în urmă
Fugiți fraților cat puteti de ăștia, ca nu sunt serioși deloc.... Am făcut cu ei niste mobila la comanda in urmă cu ceva timp. M-au făcut sa astept foarte mult timp amăgindu-mă ca vin azi ca vin maine ... și au ținut-o asa câteva săptămâni peste termenul limita dat de ei. La un moment dat m-am dus sa vad care e treaba ... Ei nici nu începuse sa lucreze la proiectul meu. Am vrut sa renunț.. dar mi-au promis ca vin in cel mai scurt timp, iar in disperare de cauza am cedat deoarece aveam nevioe de mobila sa ma pot muta. Surprizele nu s-au terminat... Au venit in 2-3 zile dar cu o calitate foarte proasta a lucrării, mobilier zgâriat, usile la dulapuri indepartate dulapurile nu stau drepte, materiale foarte ieftine folosite de ex dormitorul dupa câteva nopti dormite m-am trezit sub pat...
Montaj incomplet, mai aveau de montat ceva pe la bucatarie, sa vina sa repare patul si au promis ca vin sa termine lucrarea nu au mai venit in veci... Am fost nevoit sa fac eu mici reparatii la mobilier nou luat la comanda sa pot sta in casă.
Asa ca fugiti cat vedeți cu ochii si luati mobilă de ori de unde dar nu de aici... o sa pun si niste poze sa vada toata lumea ce lucrări fac băieții.
Parcel expedition
Parcel expedition2 ani în urmă
Merita sa incercati!
Locații recomandate