/Bistrita nasaud/Magazin de mobila

LEMS

Bistrița Retail Park, Calea Moldovei nr.13A (lângă Selgros, Bistrița 420096, România

LEMS
Magazin de mobila
2.8
17 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
4GW4+3F Bistrița, România
+40 799 803 056
lemet.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–19
Marți: 10–19
Mirecuri: 10–19
Joi: 10–19
Vineri: 10–19
Sâmbătă: 10–19
Duminică: 10–17
Scrie o recenzie
Valer Aniva
Valer Aniva2 ani în urmă
Mobilă de bucătărie în regulă. La capitolul colțare ofertă slăbuță. Nu există din partea personajului o atitudine pro client.
Yutub yutube
Yutub yutube4 ani în urmă
Cei mai în competenți cea mai proastă mobilă la comandă
Alex13Gabriel
Alex13Gabriel5 ani în urmă
Neserioși, nu respectă termenul stabilit de livrare a mobilei. Montaj foarte scump, chiar daca în magazin a fost o ,,ofertă" la mobilă. Cea mai neserioasă firmă! În magazin încearcă să vă convingă cât mai mult și cu tot felul de așa zise oferte, dar știu ei de ce fac asta. Nici măcar o stea nu aș acorda, pe minus dacă se poate!
Ioana Turneanu
Ioana Turneanu5 ani în urmă
Foarte dezamăgită! După ce am așteptat 6 săptămâni să ajunga comanda, aceasta a venit cu neconformitati din cauza lor, faci reclamație și îi doare undeva de termenul, legal, de 15 zile, caută tot felul de motive, o durere in dos fata de clienți.
Eugen Oltean
Eugen Oltean2 ani în urmă
Am fost interesat de coltarul Gabriela care avea afisata o reducere de 10% din pretul initial. Luand contactul cu vanzatorii, acestia mi-au spus ca este o greseala si ca reducerea nu mai este valabila. Am hotarat achizitionarea produsului la pret complet. Odata cu livrarea produsului, la despachetare am constatat ca acesta avea o julitura. Am depus o sesizare, iar reprezentantii magazinului ne-au transmis ca este vina noastra pentru ca nu am verificat produsul in momentul livrarii. Noi am dorit ca produsul sa fie schimbat, dar ei ne-au propus o reducere de 5%. Mi se pare o bataie de joc la adresa clientului si mi se pare ca este o firma care nu tine la imaginea ei. Intentionez sa returnez produsul si sa imi recuperez banii.
Ioan Baran
Ioan Baran2 ani în urmă
Am vrut sa comand o mobila dar cand au solicitat pentru montaj 20% din valoarea mobilei am renuntat. Daca o montezi tu si se-ntampla sa fie veva lovit, zgariat, în neconformitate calitativ ai de lupta cu ei. Comanzi, zic ca 6 saptamani, dar amanari, peste amanari. Eram de fata cand cineva tot intreba, altul a zis ca a venit un corp zgariat si nu l-su schimbat, au puse la o mobile cate 4 preturi ca nu stii ce sa crezi.Cei de la Naturis, practica 8% pentru montaj.
Dan Bora
Dan Bora2 ani în urmă
Am gasit lucruri de calitate la ei, și prețurile sunt decente
Toma Alexandrescu
Toma Alexandrescu2 ani în urmă
Slăbuță oferta....
Locații recomandate