/Bihor/Magazin de mobila

Mobila Laguna Bihor

Calea Aradului, Oradea 544546, România

Mobila Laguna Bihor
Magazin de mobila
1.5
2 recenzii
2 comentarii
Indicații de orientare
2WR3+CJ Oradea, România
+40 731 343 258
mobilalaguna.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–21
Marți: 9–21
Mirecuri: 9–21
Joi: 9–21
Vineri: 9–21
Sâmbătă: 9–21
Duminică: 9–21
Scrie o recenzie
Petre suiu
Petre suiu4 ani în urmă
Salutare la toată lumea. Am fost sa ma interesez de un dormitor la magazinul din cadrul era shopping Oradea. La magazin femeile de acolo nu prea au avut mare interes sa imi ofere detalii sau sa ma abordeze intr un fel. Eu a trebuit sa dau detalii despre spatiul camerei unde vreau mobila fara sa fiu intrebat si asa mai departe. Toate bune si frumoase. Gasesc ce am nevoie, comand. Bine înțeles pana la data livrării trebuie integral platita mobila. Aa si plus manipularea de la masina in apartament respectiv 45 ron pe nivel. Deci pana la etajul 1 , 90 de ron, deoarece si parterul e tot nivel. Acuma am aflat Si eu.
Despre montaj. Cam lasa de dorit. Daca stiam dinainte o montam singur. Din pacate lipsa de profesionalism. Si multe defecte vizibile. Nu din fabrica ce din montaj. Păcat. Pana la urma eu i am ales. Sfatul meu, cumandati de pagina de internet ce va place, deoarece nu gasiti la magazin toate produsele de pe site, si rugati un prieten sa va ajute la manipulat si montaj. Toate instructiunile de montaj se gasesc in pachete. Succes.
In pozele care le am postat se vede in coltul patului ca la imbinare e diferenta. La usa usa din dreapta de la dulap cu usa inchisa in partea de sus ramane 1 cm distanta, si la bara de umerase e distanta de 2 monezi de 50 bani pe stanga stanga si 1 moneda pe dreapta.
Adys
Adys2 ani în urmă
Am căutat un dormitor la Mobila Laguna pt casă direct la magazin. La ceva timp, fiind mai departe de Oradea, am căutat pe net să văd dacă au ceva oferte rentabile. Am constatat că au umflat prețurile cu 30% și au băgat reduceri de 20% ca să pară a ofertă bună
RUȘINE MOBILA LAGUNA!
Locații recomandate