/Bacau/Magazin de mobila

Elitemob

Strada Milcov 3-5, Bacău 600168, România

Elitemob
Magazin de mobila
4.4
63 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
HW5F+PJ Bacău, România
+40 334 110 996
elitemob.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: 9–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Florin Palaghita
Florin Palaghita2 ani în urmă
Calitatea materialului foarte proasta,la fel și montajul.Usile se exfoliază după cca 20 de folosiri a mașinii de spălat vase.Mi-au luat banii ptr mdf vopsit și îți livrează aceste gunoaie exfoliate. Prețul este foarte mare în raport cu ceea ce îți oferă. Calitate la fel ca și mobila din Obor(de duzina).Nu recomand.
Bianca Murariu
Bianca Murariu2 ani în urmă
Recomand acest magazin!
Calitate, seriozitate si profesionalism!
Intr-adevar preturile sunt un pic mari, dar se merita fiecare banut dat!
Am intrat in acest magazin dupa ce am cutreierat toate magazinele de mobila din oras, in cautarea unui coltar/canapele!
Aici a fost singurul loc unde am gasit ce cautam!
Un coltar foarte moale, comfortabil, dupa placul nostru!
Domnul care ne-a ajutat a fost foarte amabil!
Comanda trebuia sa dureze in jur de 6 saptamani, dar a fost gata in 2 saptamani!
Va multumim!
LICHI CATALINA
LICHI CATALINA4 ani în urmă
Nu recomand. Nu stiu cum este mobilierul facut de ei, dar cel din cataloage adus din Polonia este jalnic. Este atat de subreda ca nu indraznesti sa o muti dintr-o parte in alta, la vitrina si la usi este un spatiu gol de 1-2 cm la imbinari, per total este de unica folosinta. Si cu pretul am luat teapa, deoarece ulterior am gasit pe internet acelas mobilier cu 40-45% mai ieftin ( probabil acela este pretul real raportat la calitatea produsului ).
Dezamagirea a fost mare datorita faptului ca aveam niste asteptari de la aceasta firma cu privire la calitatea produselor comercializate.
GABRIEL
GABRIEL4 ani în urmă
Jalnici. Calitate foarte proasta. Sertare cu fund de PFL prins in tinte. Daca pui doua plicuri goale in el, ii cade fundul. Una discuti cu ei si alta iti fac. La urma trebuie sa te certi ca sa-ti mai remedieze ce se mai poate remedia. In plus, sunt de un tupeu jegos. Au preturi mai mari decat alte firme de profil. Sa fac o mobila cu ei a fost o eroare, care nu se va mai repeta. Nu recomand!!!
Fartade Roxana-Ioana
Fartade Roxana-Ioana6 ani în urmă
Am comandat o mobila de bucatarie. Mi-au solicitat sa o platesc integral pentru a-mi fi livrata cand mi-au adus mobila am constatat ca mi s-a adus o mobila de proasta calitate. Usile de MDF aveau pete pe interior, din prima luna au inceput sa se exfolieze, fiind un MDF de proasta calitate desi am solicitat MDF vopsit, balamalele cu inchidere silentioasa au picat una cate una si dupa aproape 2 ani si jumatate in care le-am tot trimis mailuri si adrese cu problemele aparute nu m-am izbit de cat de indiferenta si nesintirea lor
Categoric nu recomand!
Au preturi mari, lucreaza cu produse de proasta calitate, incaseaza banii si dupa daca apar probleme nu-i intereseaza sa gaseasca solutii de rezolvare.
BOGDAN IONUT Gociu
BOGDAN IONUT Gociu2 ani în urmă
Tin sa multumesc echipei EliteMob pentru realizarea mobilierului casei mele. Multumesc in mod deosebit celor 2 echipe care s-au ocupat de montaj. Cei mentionati sunt o mica parte din marea familie Elitemob : Alex, Mihai, Catalin, Vasile, Radu, Cristi.
Intregii echipe Elite mob sincerele mele felicitari pentru acest proiect.
Ion Pricope
Ion Pricope2 ani în urmă
Un magazin curat și foarte scump pentru băcăuani produse care nu se vând și din cauza că nu au o expunere profesională fiind axați pe adaos comercial uriaș. O expoziție care este sub Staer, Casa Rusu, Lem's și chiar sub Căminul acestea fiind și în Onești.
Ionut dumitru
Ionut dumitru2 ani în urmă
Măsurători greșite, mobila adusă cu defecte, zgâriată. La montaj au zgâriat pereții, plita si chiuveta nu le au fixat in pozitie, decupajul in blatul de bucătărie făcut prea mic, a trebuit să mai tai eu ca nu puteam monta recordul de gaz. A fost o alegere foarte proastă.
Locații recomandate