/Vrancea/Magazin de geamuri

Staer Focsani

Centrul Comercial Milcov, etaj 2, Strada Republicii 64, Focșani 620034, România

Staer Focsani
Magazin de geamuri
3.9
67 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
M5XM+MP Focșani, România
+40 337 401 823
staer.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–19
Marți: 9–19
Mirecuri: 9–19
Joi: 9–19
Vineri: 9–19
Sâmbătă: 9–14
Duminică: 9–13
Scrie o recenzie
Traveling with Luca
Traveling with Luca4 ani în urmă
Din tot orașul, mi se pare ca STAER este un magazin cu o mobila moderna si cât de cât accesibila. Pentru cei care spun ca este prea scump, țin sa menționez faptul ca ea se face pe comanda în funcție de cerințele clientului și nu este standard ca la alte magazine. Eu am mobila de bucătărie de la ei, un șifonier (masiv și de o calitate foarte bună), abia putem sa îl mutam 2 persoane și aștept acum sa îmi vina sufrageria și coltarul. Sufrageria a costat 3100, 3m lungime, fete lucioase și cu model, adică eu cred ca e un preț decent. Coltar în forma pătrată, din piele plus material plus multe perne, de 3,44m 3500 lei. Mergeți la alte magazine de specialitate și nu găsiți acel model sau asemănător la acest preț. Acum nu pot avea nici ei preturi de dedeman sau jysk.
Eu una sunt foarte mulțumită și recomand acest magazin. Nu mai zic ca o doamna a stat după noi 3 zile pana sa ne hotărâm la culoare și ne-a explicat și ne-a arătat de 109 de ori.
Diana raduna
Diana raduna4 ani în urmă
La ora 18,15 domnul de la Milcov ne-a închis ușa în nas pe motiv că programul s-a terminat, iar în momentul în care m-am uitat înăuntru pe geam, s-a îndreptat nervos spre ușa.
În 5 minute l-am găsit în spatele magazinului...păcat...de țara asta!!!
Programul afișat era până la 18,30.
Bycosss
Bycosss4 ani în urmă
O gama foarte variata de mobilă, frumoasa, dar un pic cam scumpă !
Lucian Moraru
Lucian Moraru5 ani în urmă
Magazin prezentare mobila cu produse diversificate.Se poate face pe comanda diferite produse.Ca si minusuri,esti obligat sa comanzi produse in limita fluxului tehnologic al fabricii,iar informatia nu este data pina la capat cind interfereaza cu interesul producatorului.Recomand clientilor sa puna toate intrebarile de la cele mai mici detalii ale produselor,pina la efectuarea transportului privind costul si timpul livrarii.
Aurel Calin
Aurel Calin5 ani în urmă
Foarte incantat si multumit de profesionalismul fetelor , m-au ajutat sa aleg ceea ce avea familia mea cu adevarat nevoie , o sa revenim cu placere in unitatea dv.
Stefan Marius Haiduc
Stefan Marius Haiduc5 ani în urmă
Proasta calitate a pieselor de mobilier
Neagu Niku
Neagu Niku6 ani în urmă
Au magazin de prezentare la Milcov et 3 parca. Produse bune dar și foarte scumpe. Puține variante de adaptare la necesitățile clientului. Vor si avans consistent deși nu primești un orizont prea apropiat de livrare a produselor.
Marius Paring
Marius Paring6 ani în urmă
Atat produsele cat si serviciile sunt de exceptie!
Locații recomandate