/Suceava/Magazin de geamuri

Epiesa.ro Suceava

Strada Vasile Alecsandri nr.6 Bloc 2A, parter, Suceava 720008, România

Epiesa.ro Suceava
Magazin de geamuri
4.4
108 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
J7W5+J6 Suceava, România
+40 31 130 0489
epiesa.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: 9–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Marcean Marius
Marcean Marius2 ani în urmă
Am comandat telefonic un set de presuri auto iar in 2 zile au sosit.
Dragos linchon
Dragos linchon2 ani în urmă
Neseriosi ,Am comandat doua etriere 554lei si mi,a gresit comanda ,am vrut sa fac retur dar nu au aprobat schimbarea produsului ,greseala fiind a angajatului pentru ca comanda a fost facuta dupa certificatul de înmatriculare ,total nepregătiți
Carvatchi Lacramioara
Carvatchi Lacramioara2 ani în urmă
Prețuri bune!Băiatul care ne a servit este profesionist.
Sasu Mihai
Sasu Mihai2 ani în urmă
Greu cu parcarea , piesele o data vin cele corespunzatoare , o data nu.. pe stoc , mai nimic , nu am gasit un bec H1 ... pt o fisa de bujie am asteptat 4 zile , nu originala , de producator. Deci na... e ok dar era loc si de mai bine.
Georgeta Agrigoroaei
Georgeta Agrigoroaei4 ani în urmă
Un spatiu destinat ridicării comenzilor plasate online. Un site bine structurat, modular. Preturi decente. Au și o politica de reduceri de preturi. In ansamblu o impresie plăcută.
Cantece de Chitara
Cantece de Chitara2 ani în urmă
Recomand! Am căutat soluții pentru curățirea motorului, respectiv aditivi pentru benzină și ulei. Am fost mulțumit de promptitudine. Prețul este ok însă diferă între cel afișat de net și cel din magazin(un pic mai scump). Sunt o alternativă în fața magazinelor de profil.
P.S.: Am revenit pentru o baterie auto aflata in garantie pentru care am fost nevoit sa platesc verificarea in service si am revizuit aprecierea.
M B
M B2 ani în urmă
NOTA 0 dacă s-ar fi putut.
Am comandat produsele cu un pret de pe site cu ridicare din magazin. După achitarea produselor vânzătorul imi spune ca as fi avut un discount dacă le-aș fi achiziționat direct din magazin. Bunăvoința din partea operatorului care a confirmat comanda a fost zero desi știa că dacă as fi comandat produsele din magazin aș fi beneficiat de alt pret ( undeva la aproape 20% din valoarea produselor, ceea ce nu e de neglijat) P.S. O dată comandate produsele si ridicate din magazin , acestea pot fi returnate decât dacă prezinta defect si doar cu deviz din partea unui service autorizat..deci FLEXIBILITATE ZERO.
NU RECOMAND!!!
Re edit: Ma faceti mincinos! Sa va fie rusine!
Inseamna ca vanzatorul din Botosani a mintit ceea ce nu cred ca este cazul (discount oferit la nivel de magazin) plus ca unul din produse nu corespunde, cutie de la Continental si in interior produs de la ina, care bine-nteles sunt la preturi diferite.
Valentin cv
Valentin cv2 ani în urmă
Neseriosi. Mi-au trimis altceva decat am comandat, am facut retur si nu mi-au restituit contravaloarea transportului. Am platit transportul pt greseala lor. La telefon mi-au zis sa fac plangere daca nu-mi convine.
Locații recomandate