/Sibiu/Magazin de geamuri

ACITIM SIBIU - Ferestre termopan si tamplarie PVC

550331, Bulevardul General Vasile Milea 9A, Sibiu 557260, România

ACITIM SIBIU - Ferestre termopan si tamplarie PVC
Magazin de geamuri
4.6
63 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q5Q3+2P Sibiu, România
+40 755 016 171
ferestresibiu.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Gheorghe Buleteanu
Gheorghe Buleteanu2 ani în urmă
ma bucur ca am ales aceasta firma, ptr ca am putut colabora foarte bine 😁 cred ca pana la urma asta conteaza. materiale de calitate au multi, poate si mai ieftini dar cu ei am rezonat
Iulia Gligor
Iulia Gligor2 ani în urmă
Personal prompt si amabil la pachet cu produse de calitate! Cu siguranta in plan pentru proiectele urmatoare! - Multumim Stefan!
Paula Pastiu
Paula Pastiu2 ani în urmă
O echipa de profesioniști, foarte amabili, se pliaza pe cererea clientului, echipa de operare la locația clietului foarte amabili și glumeți care pun suflet in ceea ce fac, am avut o colaborare foarte buna, sper ca o sa mai avem si in viitor, mulțumesc frumos ACITIM, recomand cu încredere🙂
Gherman Alin
Gherman Alin5 ani în urmă
Il sustin in totalitate pe dl. Spataru. Am comandat de la ei 4 usi, destul de scumpe, de unde asteptam calitate. Vezi sa nu.

Mi-au spus 2 saptamani pentru livrare, totul a fost ok. Am platit pe loc, fara intarzieri, fara fasaieli. 2 cu deschidere pe stanga, 2 pe dreapta.
M-a sunat dl. de la vanzari: ghici ce? Usile au venit cu deschiderea opusa a ceea ce am cerut eu. OK, mai asteptam o saptamana, nu-i bai (dl. de la vanzari a fost foarte cumsecade).
Vin usile cele noi, cu deschiderea corecta de data asta. Dar ce sa vezi? O usa depasea dimensiunea ce le-am dat-o eu cu vreo 6 centimetrii daca nu si mai mult, nu mai retin exact (si asta doar foaia de usa, fara sa iau in considerare tocul, care nu intra in gol deloc).
A venit consultantul de vanzari, i-am explicat problema, dupa care mi-am pierdut 2 ore uitandu-ma la el cu masoara golul de n-șpe mii de ori, cum pufaie, cum EU sa gasesc o solutie. Poftim? A sunat la ei la agentie sa reverifice contractul, probabil credea ca ii dadusem dimensiunea gresita sa fiu eu vinovat. Exclus, in contract era exact cum am cerut, dar produsul total pe langa.
In cele din urma, dupa 3 zile m-a sunat sa ma anunte ca o sa refaca iar usa. Nu alta, tot usa aia doar taiata 6 cm sau cat era in plus (usa de 1000 lei apropo), adica bataie de joc. Si s-a incheiat aventura noastra dupa aproape 4 saptamani, in masura in care eu aveam nevoie de usi in 2. Execrabil.

Dar stati, mai e!

Am si atasat niste poze la cum arata furnirul de pe usi: rupt, dezlipit, lovit etc. Iar ialele si capacele de la gaura cheii au venit efectiv zgariate pana la 'os'. Nu le-am mai fotografiat, le-am aruncat si am cumparat altele.
Se vad insertiile de plastic pe una din usi, ei bine eu am comandat 2 asa. Una a venit cu ele, cealalta ba. Pai nu e grozav? Sa mai repet pretul? Nu stiu cu ce fabrica au colaborat dar sper sa nu dati de ei vreodata.

O aventura grozava si plina de palpitatii, nervi si stres alaturi de Acitim. Never again.
The Goddess
The Goddess2 ani în urmă
Din pacate mi-am pierdut timp pretios cu aceasta firma.
Am cerut o oferta de pret, am discutat la telefon cu o doamna care pe langa faptul ca mi-a vorbit cu superioritate si plina de ea, in urma convorbirii noastre nu am primit absolut nicio oferta de pret.
Nu stiu daca lipsa de interes se datoreaza multitudinii de clienti dar faptul ca nu poti sa ajuti un om, nu il incurca!
George Dumitrescu
George Dumitrescu2 ani în urmă
Tocmai ce am pus ferestrele la casa cu firma Acitim, vreau sa spun ca ma declar foarte multumit de servicile si produsele lor. O echipa de profesionisti si de cuvant, in special Ioana de la Sibiu, persoana cu care am colaborat de la inceputul lucrarii din faza de proiect pana la sfarsit. Recomand cu toata increderea. Multumesc, intregii echipe!!!
Cimpean Cosmina
Cimpean Cosmina2 ani în urmă
Multumim pentru calitatea produselor si profesionalismul serviciilor prestate. Recomandam cu caldura!
Amanda Williams
Amanda Williams2 ani în urmă
Am folosit Acitim pentru a instala ferestre și uși în noua noastră casă de bușteni. Instalarea ferestrelor și ușilor în acest tip de construcție este complicată și nu era ceva ce Acitim a avut experiență anterioară. Înainte de a începe lucrul, au primit sfaturi de la constructorul de case de bușteni pentru a se asigura că știu ce fac. După instalare, au apărut probleme minore care au fost asociate cu o casă de bușteni. Am putut contacta Acitim și cu fiecare ocazie și nu a existat nicio problemă cu venirea lor să facă modificările minore necesare.
Ferestrele și ușile propriu-zise sunt frumoase și de bună calitate. Am considerat că prețul este rezonabil pentru un produs atât de înalt de calitate.
În cele din urmă, serviciul pentru clienți a fost excelent de la prima noastră întâlnire cu ei. De asemenea, ne-au oferit o garanție foarte liniștitoare, care acoperă verificările periodice la ferestre și uși.
Cu siguranță aș recomanda Acitim.
Locații recomandate