/Neamt/Magazin de geamuri

Clinica GSM - Piatra Neamt

vis-a-vis de Teatrul Tineretului, Piața Ștefan cel Mare Nr.2, Piatra Neamț 610022, România

Clinica GSM - Piatra Neamt
Magazin de geamuri
4.8
270 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
W9J9+P4 Piatra Neamț, România
+40 755 585 180
clinicagsm.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–20
Marți: 9–20
Mirecuri: 9–20
Joi: 9–20
Vineri: 9–20
Sâmbătă: 9–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ana Maria
Ana Maria2 ani în urmă
Firma serioasa doar că puțin cam scumpă. În rest o recomand( momentan).
Mihaela Asimini
Mihaela Asimini2 ani în urmă
Sunt foarte politicoși și, au răbdare cu clienții. Dau răspunsul pe înțelesul tuturor. Felicitări
Dan Constantin Grigore
Dan Constantin Grigore2 ani în urmă
Prețuri mari față de concurență! Am purtat o discuție telefonică pentru stabilirea prețului unei reparații cu cei de acolo care mi-au cerut niște prețuri destul de mari. Vădit fâstâciți de faptul că eu cunosc prețurile reale de achiziție ale pieselor componente, au încercat să o dreagă că stați să vedem, că sunt mai multe modele (deși cerusem informații exact pentru modelul meu de telefon) și să revin cu un telefon cât verifică. Am sunat din nou, până la urmă să-mi spună fix aceeași sumă (mare față de realitate + prețul de manoperă a competitorilor) pentru reparație. I-am spus că nu e nicio diferență și sunt tot cel cu care discutase anterior. Mi-au închis telefonul... Am apelat din nou, nu au mai răspuns! Profesionalism 0, preturi mari (sa nu zic exorbitante), atitudine... trageți voi concluzia!
Dosoftei Cezar-Alin
Dosoftei Cezar-Alin2 ani în urmă
Lucrare realizată de mântuială, cu piese chinezești de proastă calitate. Rating-ul e supus modificării după ce se se repară lucrarea pe care tot ei precedent au realizat-o.
Update: Telefonul s-a rezolat din a doua încercare. Atitudinea conducerii în urma review-ului inițial și a situației lasă de dorit.
Stefania Timofte ST
Stefania Timofte ST2 ani în urmă
Am fost de mai multe ori aici pentru achizitii accesorii, reparatie telefon, informatii. Intregul colectiv are un comportament frumos cu deschidere fata de client. Oameni politicosi, profesionisti si cu zambetul pe buze. De fiecare data am ramas uimita de calitatea serviciilor oferite. De la vitrinele lustruite si curate bec pana la respectarea distantei. Am gasit de fiecare data intelegere si buna vointa motiv pentru care si pe viitor voi alege aceste servicii.
De 8 martie chiar am primit o floare si acum cva timp fetita mea bomboane, gesturi mici ce iti fac experienta placuta. Recomand cu drag si multumesc!
Ca minus, locatia - parcarea dar ... prefer sa fac doi pasi in plus si sa fiu tratata asa.
Gabriel Trisca
Gabriel Trisca2 ani în urmă
Profesioniști atât în reparații cât și în comunicare!
Kiko Kikosany
Kiko Kikosany2 ani în urmă
Astăzi intrând în clinica gsm din piatra neamț pentru a mi lasa telefonul un p 30 pro la reparat ,in vitrina de expozitie mi am regăsit telefonul meu vechi care mi a fost furat din masina acum 4 ani .este vorba despre alcatelul oglinda roz care mi a fost daruit de o persoană care acum nu mai e.este un cadou de suflet si as vrea sa il recuperez. Cum as putea proceda, mi l puteti revinde va rog ?daca nu au fost sterse pozele din memorie se poate verifica ca imi apartine . Am vorbit cu asistentul de la service de acolo însă nu stie cum putem acționa.va multumesc anticipat
Ioan Marian Panaite
Ioan Marian Panaite2 ani în urmă
Buna Seara, aveti folie de sticla pt. xiaomi mi note 10 pro, UV, fara decupaj pt. senzor amprenta?
Multumesc!
Locații recomandate