/Mures/Magazin de geamuri

Selgros

Strada Gheorghe Doja 62, Târgu Mureș 547215, România

Selgros
Magazin de geamuri
4.3
3 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
GGJX+PG Târgu Mureș, România
+40 265 203 000
selgros.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–22
Marți: 7–22
Mirecuri: 7–22
Joi: 7–22
Vineri: 7–22
Sâmbătă: 7–22
Duminică: 8–22
Scrie o recenzie
Chirtes Voicu
Chirtes Voicu2 ani în urmă
Locația e ok, curățenie, rafturile sunt ordonate, ce nu mi-a placut: bonul de la casa de marcat! De ce? Dacă cumperi 2 produse dacă cumperi 10 produse bonul e tot "kilometric" câti oameni citesc toate rândurile aleea, unde e economia/ecologia?! Atât pierdere de hârtie pentru un fel de nota informativa și asta e în toate Selgros-urile din tara. Asta e! protejam mediul 🤭
Și sa mai zic ceva, după casele de marcat au fast-food-ul, mâncarea e buna dar cafeaua jalnica, cum sa dai mai la om o cafea asa rea, slaba nici dacă o fiebi pe soba nu iese asa, e la fel și pe Ghe. Doja și la Ernei aceeași cafea jalnica.
Dan Brad
Dan Brad2 ani în urmă
Sunt perioadele aglomerate când ar putea sa fie deschise mai multe case. În schimb calitatea produselor este buna
Gabriel Scridon
Gabriel Scridon2 ani în urmă
Magazin curat, cu marfa bună, în general. Ca în aproape toate supermarketurile, nu găsești pe nimeni sa întrebi despre produse. Parcare mica, cu multe locuri inscripționate cu semnul pentru persoane cu handicap.
Girnet Liviu 16
Girnet Liviu 162 ani în urmă
OK DOAR CA TREBUIE SA FOLOSESTI ACEA TAMPENIE DE MASCA CARE TE SUFOCA SI NU POTI RESPIRA PACAT CA MULTI AU INTRAT ÎN JOCUL SI MASCARADA MINTILOR ÎNTUNECATE ... POPULATIA DACA NU AR MAI MERGE ÎN ASTFEL DE LOCATII AR DISPAREA ACESTE TAMPENII DE REGULI DACA LUMEA NU AR MERGE LA CUMPARATURI ACESTI COMERCIANTI AR FI FALIMENTARI DAR CE SA FACI LA NOI SE POATE ORI CE .....!!!!
Arpad Katona
Arpad Katona2 ani în urmă
Bună ziua dacă se poate să ofer maxim o stea pentru câțiva angajați Selgros Mureș, dacă se putea mai puțin dădeam mai puțin pentru angajații de la Fast- food-ul de lângă casele de marcat,Magazinul e ok în schimb angajații sunt niște ciobani cu acte în regulă nu generalizez am zis doar câțiva “
Niște cucoane de femei ce lucrează la partea de fast-food”Dacă trebuie argumentat o să argumentez există și filmare...
Jeno kiss
Jeno kiss2 ani în urmă
Ambient placut, preturi ok, curatenie desavarsita.
Terasa destul de mica si inghesuita, intrarea se blocheaza uneiri din cauza asta.
Personal amabil.
Patronul prietenos si de gasca!
Recomand!
Mihaela Crețu
Mihaela Crețu2 ani în urmă
Marfa variată, personal pe care trebuia să îl interpelezi, în mod repetat,pentru a obține informația dorita,clienți neatentionati referitor la respectarea regulilor impuse de pandemie.
Paul Sofron
Paul Sofron2 ani în urmă
Daca ar fi preturi puțin mai mici la produsele alimentare la bucată, cred că aș merge mai des la cumpărături la Selgros!
Locații recomandate