/Maramures/Magazin de geamuri

M.T.P. LINES LTD S.R.L.

Strada Cosmonauților 4, Baia Mare 430053, România

M.T.P. LINES LTD S.R.L.
Magazin de geamuri
3.6
19 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
MH24+VR Baia Mare, România
+40 740 976 410
mtplines.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Pop vasile
Pop vasile4 ani în urmă
foarte incantat calitate atat in instalare cat si in profil
Norbert Szucs
Norbert Szucs5 ani în urmă
Acolo muncesc🤣
Dar Recomand cu incredere!!
Lucaci Oana
Lucaci Oana6 ani în urmă
O firmă care se ocupa cu vânzarea de tâmplărie din aluminiu și pvc .ok
Raul Teleki
Raul Teleki2 ani în urmă
Chiar si dupa 2 ani de la achizitia initiala, MTP m-a suna din proprie vointa ca sa imi inlocuiasca produsele defectuoase. Asa ceva e mai rar si de apreciat. Sunt foarte multumit de calitatea materialelor si a produselor cat si de promptitudinea firmei. Montajul ar fi putut fi facut mai bine, ca nota de imbunatatire pe viitor. Tamplaria din imagine are deja 2 ani si rezista f bine.
Aurelia Filip
Aurelia Filip2 ani în urmă
Domnul Paul sa vii sa iti iei geamurile inapoi, nici acum nu ati rezolvat problema cu geamurile mele. Mi-ai promis ca imi dai cea mai buna calitate, dar am ramas foarte dezamagita, nici nu a trecut o luna si deja geamurile nu se mai inchid foarte bine. Nu mai promiteti nimic daca nu va tineti de cuvant . Rusine MTP si toata firma voastra, furati bani la oameni !!!!!
Ana filip
Ana filip2 ani în urmă
Am crezut in Domnul Paul, si am asteptat ca sa rezolve lucrurile, dar au trecut 2 luni si nici macar nu au venit sa regleze balamalele, imi bate vantul si ploaia in casa. Domnul Paul mi-a blocat numarul ca sa nu ii mai deranjez... Nu mai spun ca la etaj nici nu au mai venit cu doua ferestre si am platit integral. am luat cea mai mare teapa posibila...

.....
Asa Domnul Paul, Lucrati fara factura, fara contract si apoi spuneti ca nu exist in baza dvs de date. Sa va fie rusine! Daca nu sunteti in stare sa mai veniti cu cele doua ferestre macar bani sa mii dati inapoi, hotilor!!!!!!
Raluca Raluca
Raluca Raluca2 ani în urmă
DEZAMAGIRE!!! 2 saptamani pana sa vina la masurat, inca 2 saptamani sa faca o oferta de pret, 3 saptamani timp de executie pe care le-au depasit cu brio si cand au venit...surpriza! Masuratorile nu erau corecte si a trebuit sa sparga din tencuiala exterioara ca sa incapa.
Carla Pop
Carla Pop2 ani în urmă
Sunt foarte dezamagita. Cred ca au termopane second-hand , calitatea lor lasa de dorit.
Locații recomandate