/Constanta/Magazin de geamuri

QFort

Bulevardul Tomis 151C, Constanța 900742, România

QFort
Magazin de geamuri
4.2
38 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5JQR+QC Constanța, România
+40 241 611 407
qfort.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–19
Marți: 8–19
Mirecuri: 8–19
Joi: 8–19
Vineri: 8–19
Sâmbătă: 9–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Alex Iulian
Alex Iulian2 ani în urmă
Foarte scump!!!
Adrian grozeanu
Adrian grozeanu3 ani în urmă
Scump, doamnă, scump. Foarte scump.
Nicu Nicolaescu
Nicu Nicolaescu4 ani în urmă
Calitatea produselor și amabilitatea angajatilor
Roxana Fulgeanu
Roxana Fulgeanu4 ani în urmă
Calitate si servicii exceptionale
Andrei jipa
Andrei jipa6 ani în urmă
O firma de tamplarie din PVC foarte buna.
LAD
LAD8 ani în urmă
Am fost la interviu la ei acum 3 ani. Directorul zonal de atunci cred ca a fost singurul om din cati am cunoscut care m-a facut sa plec in timpul unui interviu. Nu am cuvinte.
George Bizdună
George Bizdună2 ani în urmă
Dupa ce am cautat indeajuns informatii si oferte pt tamplarie pt geamuri si usi de intrare, am ajuns la concluzia ca, QFort este locul de incredere si cu care vreau sa colaborez pt a-mi crea confortul unde locuiesc.
Flavia Matey
Flavia Matey2 ani în urmă
Revin cu o noua părere și asta datorita domnului Paul Munteanu care face cinste acestei companii. De fiecare data vine încrezător și rezolva orice problema legata de tâmplăria vândută de aceasta companie. Tot respectul nostru pentru dumnealui! Servicii de 5☆ !

Foarte dezamagita de aceasta companie! Nu recomand sub nici o forma! Angajații sunt foarte obraznici cand vine vorba de reglaj sau reparații și foarte amabili cand mergi sa inchei un contract. Nu își asuma nimeni nici o greșeală, practic este vina beneficiarului ca nu stie sa închidă o usa sau un geam, eventual o plasa de insecte, in nici un caz ca nu au fost montate bine. Usa e normal sa o trântești altfel nu va izola cum trebuie la închidere si multe alte aberații auzite de la personalul care s-a tot plimbat pe aici in ultimii 5 ani. Recomand orice producător mic, am avut onoarea sa beneficiez de serviciile și produsele unuia din Constanța și nu exista asemănare decat in culoarea tâmplăriei. Păcat ca l-am descoperit dupa ce toata tâmplăria din casa a fost montata de Qfort.
Locații recomandate