/Cluj/Magazin de geamuri

Lexundros Jaluzele Cluj

Strada Barbu Patriciu 62, Cluj-Napoca 400057, România

Lexundros Jaluzele Cluj
Magazin de geamuri
4.6
74 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QJM3+JF Cluj-Napoca, România
+40 742 486 093
lexundros.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–12
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Oana M
Oana M2 ani în urmă
Profesionalism si seriozitate. Materialele sunt de calitate iar montajul a fost realizat rapid si cu multa atentie. Recomand!
Emilia Furdui Bercea
Emilia Furdui Bercea4 ani în urmă
Sunt foarte mulţumită !!! Materiale de calitate. Promtitudine, seriozitate, consultantă în alegerea materialului potrivit casei, dintr-o gamă foarte diversificată. Toate serviciile au fost excepţionale. Va recomand cu încredere !!!
Karina Ganea
Karina Ganea4 ani în urmă
VA multumim, sinteti super, totul este OK, va multumim pt. ( lanturile) si Doamnei de la
Vanzari pt. amabilitatea Profesionala de care a dat dovada si pe care rar o intalnesti in magazine le din Romania, suntem din Bucuresti, perergan,.
Olguta ionescu.don
Olguta ionescu.don6 ani în urmă
Tocmai am achiziționat role și plase pentru întreaga casă și sunt foarte incantata, atât de produse, cât și de promptitudinea și rapiditatea cu care echipa a răspuns solicitării mele. Mulțumesc încă o data și vă voi recomanda cu siguranță și altor persoane!
Varga Szabolcs
Varga Szabolcs2 ani în urmă
Am fost de doua ori, și magazinul a fost închis de ambele ori. Nici-o anunt pe site, facebook sau în fata magazinului. Am încercat în decembrie în jurul ora 2 și în ianuarie în jurul orei 11. Am încercat sa sun la poarta dar nimic.

Am pierdut timpul, mulțumesc frumos!
Mihai Baltatescu
Mihai Baltatescu2 ani în urmă
Comunicare de nota 10, profesionalism si seriozitate. Calitatea lucrarii foarte buna intr-un timp foarte scurt. Atentia la detaliile transportului (modul de ambalare a produselor pentru evitarea deteriorarii). Preturi foarte bune. Recomand.

Grade 10 communication, professionalism and seriousness. The quality of the work is very good in a very short time. Attention to transport details (how to pack products to avoid damage). Very good prices.I recommend always.
Sergiu T.
Sergiu T.2 ani în urmă
Calitate, seriozitate si profesionalism: Am cumparat in Februarie 2019 o roleta Zi-Noapte.

Detaliez de ce sunt multumit:
+ Gama variata de produse, texturi si culori.
+ Consultanta oferita, calitatea materialelor (inca nu sunt prezente urme de uzura sau decolorare datorita expunerii la soare).
+ Au respectat punctual indicatiile mele, masuratorile si montajul au avut loc la data si ora stabilita, fara intarziere.
Ramona piriianu
Ramona piriianu2 ani în urmă
Recomand cu drag! Am comandat rolete, m-au sunat pt a se asigura ca am masurat bine, m-au sunat cand le-au expediat si m-au ajutat cu raspunsul clar si detaliat referitor la modalitatea de montare. Calitatea roletelor este foarte buna iar materialele exact ca in poze! Voi reveni si cu alte comenzi!
Locații recomandate