/Cluj/Magazin de geamuri

QFORT

Calea Dorobanților 65, Cluj-Napoca 400609, România

QFORT
Magazin de geamuri
4.5
13 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QJF4+GW Cluj-Napoca, România
+40 749 166 911
qfort.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–19
Marți: 8–19
Mirecuri: 8–19
Joi: 8–19
Vineri: 8–19
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Valentin Mone
Valentin Mone2 ani în urmă
In anul 2011, am luat de la ei geamurile, calitate foarte buna, nu am ce sa reprosez aici. Au fost atunci cateva lucruri la care am inchis ochii:
- unele masuratori nu au fost facute prea ok, unele geamuri mai mici decat ar fi trebuit iar golul intre rama si perete s-a umplut cu spuma.
- geamul mic de la baie montat un pic stramb.

Anul 2021, am luat de la ei plase insecte pt aceleasi geamuri, am ales plase tip rulou. Aici din pacate pot sa zic ca sunt dezamagit de:
- calitatea mediocra (in cel mai bun caz) a plaselor: am avut probleme de garantie cu sistemul glisant de la usa balcon, si cu sistemul de la unul din geamuri. S-a rezolvat destul de greu si dupa mai multe discutii cu cei de la QFort.
- montajul a fost facut in graba si fara atentie la detalii: unele plase se inchid/ruleaza greu, din cauza ca nu sunt aliniate cum ar fi trebuit.
Alex Szilaghi
Alex Szilaghi2 ani în urmă
(Tradus de Google) Produse de ultimă generație pentru proiecte mici și mari. Echipa este grozavă și își face treaba corect, fără prea multă supraveghere. Multumesc mult lui Simi, Stefan si restului echipei.

(Original)
High end products for small and big projects. The team is great and do their jobs properly without much supervision. Many thanks to Simi, Stefan, and rest of the team.
Alin R.
Alin R.4 ani în urmă
M-am dus la showroom-ul din Cluj in jur de ora 11:30 si era inchis.
Ma asteptam sa fie macar o hartie cu "brb" sau ceva de genul, dar inchis complet, si am si asteptat cateva minute bune. Noroc ca erau numai vreo 30 de grade afara cu cerul senin.
Egyed Cristian Alexandru
Egyed Cristian Alexandru4 ani în urmă
Sabau Horea
Sabau Horea4 ani în urmă
Ioana Mateuț
Ioana Mateuț4 ani în urmă
Horeic andrei
Horeic andrei4 ani în urmă
Liviu Paun
Liviu Paun2 ani în urmă
Locații recomandate