/Buzau/Magazin de geamuri

Staer Buzau

Galeria Mall, Bulevardul Unirii 301A, Buzău 120005, România

Staer Buzau
Magazin de geamuri
4.1
74 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5R77+8J Buzău, România
+40 747 778 806
staer.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: 8–20
Duminică: 8–20
Scrie o recenzie
Sofia Pascu
Sofia Pascu2 ani în urmă
Preturi foarte mari in raportul calitate pret...m-am uitat la coltare ptr un living si la niste scaune de bar
Sergiu Sacuiu
Sergiu Sacuiu3 ani în urmă
Buna ziua . Am achiziționat si eu acum 5 ani o masa de sticlă cu picioare de inox si 6 scaune de inox cu imitație de piele pe șezut. Surpriza după nici 2 ani bineinteles ca picioarele de la masa si scaunele au ruginit si cea mai mare surpriză am avut-o cand am vrut sa retapitez sezuturile. Am îndepărtat buretele si imitația de piele iar sezuturile care ar fi trebuit să fie din tego ,erau pline de ciment probabil au fost folosite ca si covraje la ceva constructii .Pe afara vopsit gardul si înăuntru Leopardu Staer rusinica.
Ramona Grigoraș
Ramona Grigoraș4 ani în urmă
Mobila de calitatea, servicii bune, preturile unor produse sunt puțin cam mari
Marian Enache
Marian Enache5 ani în urmă
De doua luni am comandat ceva de la Buzau si au venit cu un corp spart si nici acum nu au rezolvat ,mai mult persoana de contact de la Buzau a zis ca nu o intereseaza daca fac sesizare,o tanara foarte gretoasa !!!
Giani buga
Giani buga2 ani în urmă
Foarte multumit de Bianca(fata de la calculator) pentru colaborarea cu clientul si informatiile furnizate despre produsele Staer din magazin ,combinatiile de culori oferite si calitatea produselor.
Eu sunt un client vechi Staer , achizitionand acum aproximativ 10-15 ani o mobila de bucatarie de care sunt foarte multumit si acum , dupa o utilizare indelungata.
Ca nemultumire as putea spune perioada mare de timp ( care pe mine nu ma deranjeza foarte tare , dar era loc si de mai bine)in care se onoreaza comanda, adica 8( pt. mdf vopsit) respectiv 4 saptamini(restul)Dau 4 stele si nu 5 pentru timpul mare de onorare a comenzilor.Daca era export vorbeam altfel , cred , nu-i asa domnule Nicolae.
Ion Boruga
Ion Boruga2 ani în urmă
Foarte mulțumit caci am ales Staer Buzau !Nu pot decât să-ți multumesc Mavrodin Corina pentru seriozitatea și profesionalismul de care ai dat dovada .Dacă Staer Buzau a mai câștigat un client ,ți se datorează in totalitate.Mult succes in viitor și recomand cu mare drag Staer Buzau.
Adelin Buga
Adelin Buga2 ani în urmă
Mobila de calitate si multumiri speciale reprezentantului Staer Buzau ,Bianca, pentru inaltul profesionalism.Felicitari!!
Cleyden Cleyden
Cleyden Cleyden2 ani în urmă
Nu recomand, mobila veche de 4/5 ani, managerul foarte sensibil de-asemenea.
Locații recomandate