/Buzau/Magazin de geamuri

Carrefour

Bulevardul Unirii 232, Buzău 120021, România

Carrefour
Magazin de geamuri
4.2
3 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5R79+65 Buzău, România
+40 238 401 200
carrefour.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–22
Marți: 8–22
Mirecuri: 8–22
Joi: 8–22
Vineri: 8–22
Sâmbătă: 8–22
Duminică: 8–22
Scrie o recenzie
Marian Gheorghita
Marian Gheorghita2 ani în urmă
O locație cu magazine diverse, totuși marfa nu este de cea mai una calitate peste tot,multe chinezisme si turcisme, modele copiate de la branduri de renume dar de calitate slabă.Chiar sunt surprins neplăcut de volumul mare de mărfuri, în special confecții,de slaba calitate.Devenim lada de gunoi a Europei.
Marian Stoica
Marian Stoica2 ani în urmă
Unele prețuri cu reducere de la raft nu erau actualizate și la case. Dacă nu eram atent puteam să plătesc prețul întreg. O altă practică e aceea că se unflă prețurile artificial pentru ca chipurile reducerea exprimată în procente să fie mai mare.
Viorel-Mircea Popa
Viorel-Mircea Popa2 ani în urmă
Mereu in schimbare standurile cu produse!!!! Multe produse slab calitative mai ales la sectorul legume fructe (importuri de proasta calitate). Lucrul fff bun este casa selfpay!
Daniel Ardelean
Daniel Ardelean2 ani în urmă
Neplăcut Intr un cuvânt. Mi-am permis să întreb pe cineva la raionul de cosmetice unde găsesc cremă de mâini și fără să își ridice ochii din telefon,foarte supărată domnișoara de acolo mi-a spus să mai mă uit pe acolo că voi găsi de acolo am mers lși am întrebat o altă angajată unde găsesc mațe de porc și foarte supărată mi-a răspuns cum vă puteți închipui că o să găsiți la mine la raionul de mâncare mergeți la carmangerie. Mi-am cerut scuze,doar am întrebat doamnă dar pe viitor nu o să vai mă deranjez la carmangerie am întrebat mai multe ori dar nimeni de acolo nu răspundea, într-un târziu ma auzit domnul de la pește și mi-a indicat unde găsesc. Poate am nimerit eu vreo zi proastă,la caserie chiar dacă mulțumești nimeni nu se învrednicește să ți răspundă,vrem o țară ca afară dar ne comportăm ca in România. O zi bună pe viitor voi incerca să fac cumpărăturile la alt magazin.
Cristi Pesotchi
Cristi Pesotchi2 ani în urmă
Vai de capul si de zilele noastre. Am intrat prin asa zisa parcare si dupa un miliard de ani am reusit sa descopar magazinul. Mai greu a fost la iesire....am gasit o iesire care dadea fix in strada...nu mi a spus nimeni k nu pot iesi cu cosul asa ca am ocolit tot complexul cand pe trotuar cant prin strada cand pe asfalt cand pe pavele si...intr un tarziu am ahuns la masina...surpriza...nu si unde lasa cosul...asa ca adio moneda de kaufland...si cand te gandesti k nu e in simileasca...doar la marginea moldovei...
Matza
Matza2 ani în urmă
Igienizati cărucioarele, sunt infecte,nu iti poți pune în ele alimentele și nici celelalte cumpărături,problema persista de luni bune !
Paraschiva Dumitru
Paraschiva Dumitru2 ani în urmă
Un magazin aerisit, curat, civilizat, cu produse atractive, cu personal politicos și competent- am făcut multe cumpărături!
Mirela Leonte
Mirela Leonte2 ani în urmă
Nu se dezmint! A nu stiu câta oara , gasesc marfa expirată la raft! Chiar nu va pasă de sănătatea noastră!? La raionul de sucuri , erau niște produse "naturale " prafuite la propriu, cutii pline de praf si expirate de 2 saptamani!!
Rușine !!
Locații recomandate