/Brasov/Magazin de geamuri

Darel

Șoseaua Cristianului 1-3, Brașov 500053, România

Darel
Magazin de geamuri
4.1
294 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
MH58+HM Brașov, România
+40 268 415 679
darel.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Emilia Canta
Emilia Canta2 ani în urmă
NU recomand. Preturile sunt foarte mari iar calitatea îndoielnică. Personalul te ignoră efectiv la ridicarea comenzilor. Este prima și ultima oară când calc in acest magazin.
Constantin Ciocan
Constantin Ciocan2 ani în urmă
Perioade f.mari de onorare comenzi
indiferent de complexitate.
Recomand celor care au timp de pierdut!
Liliana Liliana
Liliana Liliana2 ani în urmă
Promptitudine ,seriozitate,personal foarte amabil,lucrare executata la timp!
Lucian Cartas
Lucian Cartas2 ani în urmă
Recomand acest magazin,orice nu am știu ce sa aleg,feronerie sau componente pentru lumina led am fost îndrumat de cei de acolo sa iau exact ce îmi trebuia,personal foarte amabil,profesioniști!
Bogdan Plugar (Yackone)
Bogdan Plugar (Yackone)3 ani în urmă
După ce au dat un termen de 6 săptămâni de taiere a unei plăci, bineînțeles că nu a fost gata comanda. Abia după ce am făcut presiuni mi s-a dat un nou termen. Serviciile și interacțiunea cu clienții lasă de dorit, se pasează responsabilitatea de la un angajat la altu...
Florin Ilea (Tour Guide Brasov)
Florin Ilea (Tour Guide Brasov)4 ani în urmă
Nu am avut o experiență prea plăcută la Darel. După ce am comandat și plătit un blat de bucătărie, am fost trimis în spate să îl ridic. Acolo mi s-a spus să aștept că au de onorat o comandă. Am așteptat peste 40 de minute ca să mute zeci de paleți să încarce un camion. Apoi m-au "servit" și pe mine, un prăpădit de client cu un singur blat. A durat cam 2 minute, a trebuit să mute cu stivuitorul un singur palet ca să îmi dea blatul. Mă intreb: nu puteau să mă servească 2 minute și apoi să-și continue treaba??
Maella Ro
Maella Ro2 ani în urmă
Angajatii sunt sub orice critica: total neinteresati, nepoliticosi si neprietenosi. Preturile sunt piperate, iar la blaturi, spre exemplu, trebuie sa cumperi un blat intreg de 4.10.
Nu accepta cand gresesc, vor ca tot clientul sa plateasca pentru greseala lor. Nu inteleg conceptul de retur sau de a corecta o comanda gresita de catre ei. Solutia lor este doar: platiti din nou. Vor doar sa evite sa isi asume greselile si sa nu plateasca in vreun fel. Nu recomand sub nici o forma! Mai bine lucrati cu altcineva, asta daca vreti sa evitati nervi si drumuri facute degeaba.
Extrem de neseriosi, extrem de aroganti, extrem de neprofesionisti!

De notat si faptul ca marea majoritate a optiunilor de culoare de pe site, nu sunt actuale.
Bogdan p
Bogdan p2 ani în urmă
Hoția este pe fata!
La materialul cumpărat și debitat de aceasta firma, restul rămas (mai mult de jumătate de placa) nu mi-a fost predat la ridicarea comenzii. Ulterior, după ce am ajuns acasă și am observat lipsa acestuia mi s-a comunicat ca, întrucât nu am cerut eu acel rest la ridicarea produselor, acesta s-a pierdut fiind ridicat de firma producătoare. Menționez ca la ridicarea produselor debitate nu ți se prezintă diagramă aferenta lucrării deci nu ai cum sa știi cât material netaiat a rămas. În plus de asta, nu ai cum sa stai și sa masori toate produsele ridicate, se merge pe încredere. Se pare însă că, lucrând cu aceasta firma, încrederea nu ar trebui sa le fie acordata.
EVITAȚI DAREL BRAȘOV!
Locații recomandate