/Botosani/Magazin de geamuri

S.C. MAX CONFORT S.R.L.

Strada Victoriei 8, Botoșani 710247, România

S.C. MAX CONFORT S.R.L.
Magazin de geamuri
4.4
32 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
PMV9+MC Botoșani, România
+40 740 583 582
tamplariepvcbotosani.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: 8–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ion Ion
Ion Ion4 ani în urmă
Produse de calitate medie, MONTAJ și TRANSPORT de 0,1 lei. Lucrari neterminate, făcute fara chef, sa fie ceva...Nimeni nu verifica ce lasa in urma cei de la montaj!' ATENTIE, OAMENI BUNI, DATI MULTI BANI SI MUNCITORII STRICA TOTUL!!!Aici se aplica zicala cu pomul lăudat.Nemultumit si pentru că la transport produsele s-au zgariat urat, neputând fi reparate, in cel mai fericit caz schimbate tot pe banii tai(dacă mai ai bani). In comerț exista niste carioci care maschează zgârieturile însă tot se vede urat. In concluzie, gândiți-va bine daca alegeți aceasta firma.Vreti sa regretați ca ati lucrat cu ei??? Nu mai spun că nu se deranjează prea mult sa încadreze simetric in perete și ies toate piezis, de parcă montează la orbi. La comanda de sute de milioane nu este normal sa isi bata joc!!!!!!!!!!!!!!!Dar muncitorii sunt plictisiți și prea bine plătiți. Nota: aceasta recenzie, spre deosebire de cele care acorda 5 * din simpatie sau pentru că angajații și patronul dau maximul de stele, este scrisa în urma experientei neplăcute și extrem de costisitoare avută cu aceasta firma. Nu recomand!¡!!!!!!¡!!!!!!!!!!!!!!!!!!¡!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Andreyyu
Andreyyu5 ani în urmă
Extraordinar de amabili! Preturi foarte bune si o calitate extraordinara a usilor si a termopanelor! Recomand cu mare drag!
Simona Haisan
Simona Haisan2 ani în urmă
Anul trecut in august am luat usi de la ei. Oamenii care au venit si mi-au montat usile, au niste figuri speriate si ignorante de zici ca-s de pe alta planeta. Incapatinati fara pic de educatie! Au facut doar treaba din fraba si aiurea! Le-am dat di 20 de lei asa de o cafea inainte sa ajunga la montat. Personal recomand TAMISTEF. SUNT MAI SERIOSI SI PROFESIONALI. DE LA EI AM LUAT GEAMURILE!
Vyk Vyk
Vyk Vyk2 ani în urmă
Noi am prins promoția Salamander 7 camere la pret de 5 si suntem foarte mulțumiți si de personalul din showroom care ne au explicat diferențele de calitate
Seria Cinci
Seria Cinci2 ani în urmă
Am montat tâmplăria la casa marca Veka de la ei si sunt foarte multumit!
Eugenia Badii
Eugenia Badii2 ani în urmă
O firma serioasă cu profesionisti recomad suntem foarte mulțumiti !
Pasat Pasat
Pasat Pasat2 ani în urmă
Am fost foarte multumit de usile de garaj
Elena mahalu
Elena mahalu2 ani în urmă
Firmă mare și serioasă . Tămplărie de calitate .
Locații recomandate