/Bacau/Magazin de geamuri

Profi City Piata Sud

Strada Carpați 15, Bacău 600072, România

Profi City Piata Sud
Magazin de geamuri
3.8
164 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
HW26+QC Bacău, România
+40 731 380 200
profi.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–21
Marți: 7–21
Mirecuri: 7–21
Joi: 7–21
Vineri: 7–21
Sâmbătă: 7–21
Duminică: 8–21
Scrie o recenzie
Spyder 1987
Spyder 19872 ani în urmă
Îngrămădit legumele și fructele lasă de dorit iar în ce privește curățenie cam slab
Elena Elena
Elena Elena4 ani în urmă
Cumparam pentru ca era aproape de casa, dar dupa ce in mod repetat mi se adauga cate ceva pe bon “din greseala”, nu mai merg niciodata! Nu o data, nu de 2 ori, ci de foarte multe ori! Atentie la bonuri, se “umfla” cat se poate. Banane normale taxate ca fiind bio sau numar de produse mai mare decat cel cumparat...doar cateva exemple...Angajat impertinent si fara logica, care mi-a zis ca e vina mea ca nu verific bonul...DE EVITAT!!!
Alex Cristea
Alex Cristea5 ani în urmă
Magazin tipic PROFI, ascuns băgat intre blocuri, ingrămădit, inghesuit aglomerat.Personal amabil, curatenia nu e cum trebuie sa fie.Excelent pentru locuitorii din zonă.
Adela Cristea
Adela Cristea7 ani în urmă
Bună seara. Magazinul este ok,ne facem zilnic cumpărăturile aici.Si nu de 2 lei ci destul de consistente. Consider ca incalitate de clienți fideli nu meritam sa fim sfidați și tratati urat de 2 din angajatele dumneavoastră. Una e cea de la casă, o doamna în vârstă mai nou venită care se poarta urat cu clienții și cea de a doua e tot o doamna în vârstă,blonda, de la mezeluri care ultima data(astăzi mai exact) si-a permis sa țipe ca am avut nesimțirea sa o deranjam din pauza de masa......Pai și noi ce sa facem cât dansa are pauză,sa așteptam ca fraierii????
Adrian Budala
Adrian Budala2 ani în urmă
Azi, 18 februarie 2022, orele 11,00, stateam la rand la casa de marcat, in timp ce casierul vorbea la telefon. Am rugat sa platim cumparaturile la alta casa de marcat, deoarece este ocupat. Am fost jigniti si dati afara din magazin, chiar in prezenta sefei de magazin. O rusine pentru orasul nostru! Va rugam sa luati masuri!
Cocianga Augustin
Cocianga Augustin2 ani în urmă
Astazi am avut un incindent neplacut in acest magazin in jurul orei 12:20 cu aproximatie.
Eram 3 clienti la casa ,asteptam la rand pe cand angajatii erau printre rafturi.
Desi am chemat un angajat de 3 ori la casa de marcat,unul dintre ei cu un ton ridicat mi-a raspuns,,daca nu-ti convine sa astepti,poti parasi magazinul"..Vazand tupeul angajatului ,am preferat sa renunt la cumparaturi si sa parasesc magazinul.
Rusine personalului.
Adrian Birjovanu
Adrian Birjovanu2 ani în urmă
Nici macar un angajat in magazin, nici la casa nici la rafturi, am asteptat 15 minute sa apara cineva Puteam sa iau magazinul cu totul.
RADIO BACAU
RADIO BACAU2 ani în urmă
BINE APROVIZIONAT DAR AR TREBUI UN RAFT SAU DOUA CU PRODUSE BIO. CU PRODUSE FĂRĂ GLUTEN ,PRINTRE NOI FIIND CU PROBLEME DE SĂNĂTATE.
Locații recomandate