/Arges/Magazin de geamuri

VI-FI S.R.L.

Strada Frații Turnavitu 7, Pitești, România

VI-FI S.R.L.
Magazin de geamuri
4.2
49 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
RVPM+M5 Pitești, România
+40 728 728 014
vi-fi.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Robert Constantin
Robert Constantin2 ani în urmă
O firma cu personal neserios și necalificat. Le-am cerut o oferta pentru o una de interior și habar nu aveau ce și în ce fel. Ca și cum le-aș fi pus o întrebare despre ceva ce nu aparține de domeniul lor. Le-am trimis poza cu sa și locul unde vreau sa fie amplasată și habar nu aveau. Asta s-a întâmplat la telefon, apoi mi-au cerut sa vin la sediu la ei pentru a discuta. Am fost, la sediu, băiatul cu care am vorbit la telefon era derutat, plictisit și fără chef de munca. M-a pasat la un alt coleg care se presupunea ca știe mai multe decât el. Acesta, în urma discuțiilor, a întrebat alți alt coleg, care vorbea la telefon și acela după 5 minute de gândire, a zis: "nu știu, întreabă-l pe cutare, poate el știe."m-au pasat de la un coleg la altul. Apoi au spus ca vor reveni cu o oferta în ziua următoare și nu am mai primit niciun mesaj de atunci. Ei știu sa iei spună doar câte camere are termopanul, ce culoare are și ce dimensiune. Atât! este jalnic. Altceva e mult peste coeficientul lor de cunoștință. Nu am întâlnit un asemenea personal mai necalificat la nicio alta firma. Și când vorbesc cu tine, vorbesc cu dezinteres. Nu recomand sub nicio forma colaborarea cu o astfel de firma.

Am atașat poza cu usa despre care am vorbit și se poate vedea ca nu e vorba despre un OZN, așa cum mi-au dat băieții de la Vi-fi impresia ca este.
Iulian Bujoreanu
Iulian Bujoreanu2 ani în urmă
Am o colaborare veche cu societatea.

Profesionalismul, implicarea, seriozitatea de care dau dovada ii detaseaza de restul firmelor producatoare de geam termopan.

Multumiri speciale echipei Florin & Marius, oameni deosebiti.👍
Romi Draghici (MagicMedia)
Romi Draghici (MagicMedia)2 ani în urmă
Profesioniști si serioși. Felicitări!!!
Andrei ghinea
Andrei ghinea2 ani în urmă
Angajatii nu vor sa vanda, pentru o comanda am sunat si am insistat de parca eu vindeam produsul.....
Ionela Dragan
Ionela Dragan4 ani în urmă
Noul sefiu VI-FI este pe Craiovei, cum urci coasta spre targul săptămânal, pe partea stângă.
Este, dupa parerea mea, cel mai modern sediu de PVC din Pitesti.
Poti vedea sectiunea ferestrelor si a usilor, sa obtii consultanță de calitate,produse si preturi foarte bune si reale.
Echipa de montaj serioasa si au lucrat foarte bine si curat.
Recomand cu incredere!
Roberto Cristian Visan
Roberto Cristian Visan5 ani în urmă
Firma oferă produse de calitate, are personal calificat și specializat în prezentarea produselor oferite însă adesea sunt mai puține posibilități de a selecta oferte personalizate totuși la o analiză de ansamblu se poate spune că această firmă este una de tradiție în Pitești având capacității creative și opțiuni adresate fiecărui client în așa fel încât acesta să poată să aleagă cea mai bună opțiune, desigur este vorba de produse de top și prețurile nu se pot compara cu cele ale unei firme care produce componentele în spații necorespunzătoare.
Cristian Onisor (Better than yesterday)
Cristian Onisor (Better than yesterday)6 ani în urmă
Nu exista flexibilitate în faza de ofertare din partea companiei și mare atenție la contract deoarece clauzele contractuale sunt numai în favoarea companiei. Menționez ca nu am beneficiat de produsele Vifi din acest motiv al impunerii condițiilor lor fără pic de flexibilitate la nevoia clientului.
Luiza Badescu
Luiza Badescu2 ani în urmă
Declara ca nu au personal compentent si sunt lipsiti de seriozitate. Am cerut oferta pt a inchide 1 balcon cu acoperis si s-au declarat incompetenti. In bloc sunt multe alte bacoane de genul inchise, dansii au declarat ca e f greu de realizat si ca nu se baga (dupa ce au luat masuri o ora si jumatate). Nu ca nu au vrut sa il realizeze ne-a deranjat ci faptul ca nu au avut bunul simt sa ne sune pt a ne oferta sau explica dc nu se poate realiza, au conchis ca daca nu se poate nu are rost sa ii mai anuntam.
Locații recomandate