/Arad/Magazin de geamuri

Calla

Bulevardul Revoluției 52-54, Arad 310009, România

Calla
Magazin de geamuri
4.6
123 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
58H9+MW Arad, România
+40 742 846 877
facebook.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–19
Marți: 9–19
Mirecuri: 9–19
Joi: 9–19
Vineri: 9–19
Sâmbătă: 9–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Claude Jorza
Claude Jorza2 ani în urmă
Un magazin rentabil, și vânzătoarele foarte săritoare,dragute
Mihaela Neghiu
Mihaela Neghiu2 ani în urmă
Gama variata de produse la preturi bune, magazin curat si angajatele sunt dragute, prietenoase si te ajuta tot timpu. Recomand, un magazin exemplu!
Florin Pirvu
Florin Pirvu2 ani în urmă
Sortiment variat de produse. Prețuri rezonabile. Recomand.
Cristina Kasza
Cristina Kasza2 ani în urmă
Un magazin foarte bine aprovizionat, vânzătoarele amabile, prețuri bune.
Viorica Juncan
Viorica Juncan2 ani în urmă
O surpriză plăcută magazinul CALLA din zona Fortuna, str. Stefan Luchian. Tocmai l-am vizitat și eu. O mulțime de produse necesare pt. menaj, produse cosmetice, cu mai multe oferte din fiecare: ai de unde alege. Prețuri bune. Promoții foarte atractive, momentan Ariel capsule regulare și color, 15 bucăți. Personal amabil. Voi reveni cu siguranță.
Marinel pristoleanu
Marinel pristoleanu2 ani în urmă
Foarte multe produse cosmetice și de întreținere , detergenți și altele la prețuri foarte competitive. Sub prețurile DM.
Alexandra G. Giura
Alexandra G. Giura2 ani în urmă
Preturi foarte bune in comparatie cu alte magazine si cu toate ca am facut putina dezordine in magazin, spargand un fond de ten, spre ghinionul meu fiindca a trebuit sa l achit si sa mai cumpar inca unul, la final de cumparaturi, doamna de la casa a fost draguta si mi a oferit un cadou! Multumesc! 😊😁
Danina Talpas
Danina Talpas2 ani în urmă
Am luat din greșeală un spray pt rădăcina părului ,un blond mult mai închis decât al meu și mi-am dat seama doar acasă!! Când m-am dus sa îl schimb, a doua zi, cu bon cu tot, nu a vrut doamna de la casă să mi-l schimbe, pe un motiv banal că l-am desfăcut, dar toate capacele se deschid la sprayurile alea și în plus a dat și dânsa pe mana ei să vadă ce blond e... Deci, normal trebuia sa mi-l schimbe. Dar a făcut tot posibilul să nu facă asta!! Urât din partea ei!! Foarte urât!! Mai sunt și alte magazine ,nu-i stress... Așa dezamăgită nu am fost niciodată de "flegma" unei persoane!! Deci dacă luați ceva de acolo , să aveți mare grijă ce luați, că nu se mai poate schimba!! Eu am luat din greșeală că eram obosită, și am luat mai multe și nu știu cum a ajuns ăla in coș, in fine... Putea să îl schimbe!! Dar efectiv nu a vrut!!
Locații recomandate