/Sibiu/Magazin de fructe

Profi

Strada Nicolae Iorga 52, Sibiu 550361, România

Profi
Magazin de fructe
3.6
1 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q5J4+CM Sibiu, România
+40 737 007 911
profi.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 6–22
Marți: 6–22
Mirecuri: 6–22
Joi: 6–22
Vineri: 6–22
Sâmbătă: 6–22
Duminică: 6–22
Scrie o recenzie
Alex Tatu
Alex Tatu2 ani în urmă
Oribil, prajituri mucegaite, clatite acre stricate, mosu de la paza verifica sa nu fii furat, zici ca suntem in matrix 😂💀
Elena Bandutoiu
Elena Bandutoiu2 ani în urmă
Multumita de cumparaturi si de servire!
Alexandru
Alexandru2 ani în urmă
Profi - Str. N. Iorga, fostul Cedonia: Asezarea produselor este prost gandita si nu e intuitiva. Spre deosebire de cel de pe colt cu Str. Dorului de exemplu, in care gasesti produsele corect grupate si le gasesti exact unde trebuie si unde te astepti sa fie. In acest magazin, desi l-am vizitat de N ori, inca caut anumite produse, sau le gasesc greu si exact in locuri nepotrivite si unde nu te astepti. Per general cu magazinele PROFI, am avut si momente ciudate, in care ma gandeam ca "Numai profi nu sunteti...."

Calitatea serviciilor PROFI stau la baza motivatiei angajatiilor. Nu stiu cat de multumiti financiar sunt angajatii, dar pot sa vad de la o posta, ca oamenii ce lucreaza in PROFI, deseori putini, sunt nemultumiti. Oricat ar incerca un om sa ascunda supararile (ca dehhh, e la servici), aspectul fetei, privirea, seriozitatea, si alte aspecte ca acestea, transmit adevarul.
Sorin doru p.
Sorin doru p.2 ani în urmă
Mereu aceeași meteahna. Lipsa personalului...cresc cozile în magazin și de abia atunci mai deschid o casa de marcat
Andrei Nicanor Siminel
Andrei Nicanor Siminel2 ani în urmă
Îmi place , găsesc c-am tot ce am nevoie, magazinul este curat și aranjat, prețuri și promoții bune ,personalul este amabil și nu se stă mult la coadă la casă.
Marian Ciulei
Marian Ciulei2 ani în urmă
Am fost la aceasta locatie in data 27 ianuarie, ora 13:15, am ales sa-mi achit cumparaturile la casa rapida din moment ce voiam sa-mi achizitionez si un hotdog, atitudinea casieritei a lasat de dorit, total lipsita de respect, aceasta a refuzat sa-mi pregateasca un hotdog, in momentul cand i-am spus ca o sa-i fac reclamatie aceasta si-a ascuns legitimatia :/
Marius Draga
Marius Draga2 ani în urmă
Nu recomand. Preturile sunt mereu mai mai decât la raft.
Update
Merg la profi sa cumpar spanac proaspat si cand deschid acasa punga mai ca nu erau viermi in punga,spanacul fiind proaspat acum 3 saptamani din ce scria pe ambalaj.
Lucian Stroe
Lucian Stroe2 ani în urmă
Preturi bune
Locații recomandate