/Satu mare/Magazin de fructe

KreativShop.ro

Strada Aurel Vlaicu 107/A, Satu Mare 440122, România

KreativShop.ro
Magazin de fructe
3.4
21 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
RV73+47 Satu Mare, România
+40 757 853 407
kreativshop.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–16
Marți: 8–16
Mirecuri: 8–16
Joi: 8–16
Vineri: 8–16
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Laura Nicolescu
Laura Nicolescu4 ani în urmă
Dupa o experienta reusita, a doua a fost de groaza (site-ul arata la toate obiectele daca nu mai au stoc suficient, dar la obiectul principal NU si m-am trezit k dupa mai multe zile, cand am verificat on-lie statusul comenzii, produsul era de venit de undeva...) ! Iar acum se mai intampla ceva suspect cu site-ul lor si nu pot verifica on-line datele primei facturi, informatiile fiind necesare pentru a le transmite mai departe, ca dovada a costurilor deoarece factura initiala din colet a fost utilizata si probabil e indosariata undeva.
Adrian pop
Adrian pop4 ani în urmă
Benefic
Dorozsmai Endre
Dorozsmai Endre4 ani în urmă
(Tradus de Google) Afaceri grozave, afaceri bune.

(Original)
Remek üzlet, jó üzletfelek.
Carmen Emilia Csapo
Carmen Emilia Csapo5 ani în urmă
Deși au foarte multe produse, nu au magazin fizic, doar on line, iar daca dorești să întrebi ceva la telefon îți răspunde o doamnă care invariabil și absolut de fiecare dată este indispusă . Cu alte cuvinte persoana care este de fapt singura legătura cu clienții nu știe ce înseamnă comunicare cu un client .
Doinita-Iuliana Andrei
Doinita-Iuliana Andrei6 ani în urmă
Fiind foarte încântată de calitatea produselor - dacă aș dispune de un buget mai mare- nu m-aş putea opri din achiziționare!
Mulțumim pentru că existați !
Patricia Rosu
Patricia Rosu6 ani în urmă
Am primit produse de proasta calitate si nefolosibile pentru ca era dezlipite.
Adela U
Adela U2 ani în urmă
Am fost total nemulțumită de comanda livrată de aceasta firma. Dupa ce mi-au încasat 112 lei de pe card, s-au gândit ca nu au doua produse, niste nasturi si niste Andrele, deci nu au stocurile actualizate pe site. Dupa o saptamana in care am sunat constant si tot au tergiversat, au trimis comanda, 108 lei, zicea factura, dar eu tot 112 am plătit. Doua saptamani de la data comenzii online, am primit niste nasturi de lemn, unul fiind inutilizabil, din 9 comandanți, fiind decolorat si pătat. Chiar bătaie de joc.
Alina Popescu
Alina Popescu2 ani în urmă
Am facut o comanda si nu am primit tot desi am achitat. Doamna care a raspuns la contactarea lor nu a fost deloc receptiva. Pe langa asta, atunci cand am facut comanda, am pus mai multe produse in cos, s-a trimis confirmare, factura (noroc ca am ales plata ramburs dupa ce am citit parerile despre ei), mi-au trimis mesaj ca nu au toate produsele desi pe site apareau ca sunt in stoc. Am ales sa imi trimita produsele pe care le aveau totusi pe stoc, dar la primirea coletului, nu erau toate pentru care deja achitasem. Inca nu am primit niciun raspuns de la ei sau sa rezolve.
Locații recomandate