/Neamt/Magazin de fructe

PENNY

Str. Piatra Corbului 14-17, Bicaz, Jud. Neamt n/a n/a n/a, NEAMT 615100, România

PENNY
Magazin de fructe
4.2
178 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
W36P+7F Bicaz, România
penny.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–21
Marți: 8–21
Mirecuri: 8–21
Joi: 8–21
Vineri: 8–21
Sâmbătă: 8–21
Duminică: 8–19
Scrie o recenzie
Nina Gavrila
Nina Gavrila2 ani în urmă
Fac cumparaturi zilnic din magazin. Destul de bine aprovizionat,cu unele mici lipsuri din partea unora dintre angajati,dar in general,totul ok.
Silvia Bodescu
Silvia Bodescu2 ani în urmă
Un alt oraș, cu oamenii... Oameni dispuși la orice care nu dezminte zicala,, clientul nostru... Stăpânul nostru! " Așa da!
Damian Vasile
Damian Vasile2 ani în urmă
Personalul este arogant in frunte cu sefa de magazin,
cred ca ar trebui sa le le explice cineva din conducere cum trebuie sa vorbeasca cu clienti!
Narcisa Narcisa
Narcisa Narcisa2 ani în urmă
Magazinul este f bun doar ca mătușa mea a dar un milion la casa si a cumpărat de 35 ron si a primit rest 15 lei dupa care sa intors sa ceara restul corect da si nu vroia sa ii dea restul corect pînă ia spus sa puna camera este o brunetica tinerica care am inteles ca este șefa de tura ,pînă la urmă ia dat restul corect dupa care a avut surpriza neplăcută sa se ia si gardianul de la usa afara cînd a ieșit.
Vlad dragos stanescu
Vlad dragos stanescu2 ani în urmă
Magazin fara grup social!Ar trebui sa fie conditie de functionare....sub orice asteptare! Daca era ramanesc era inchis de mult!
Monica Pascu
Monica Pascu2 ani în urmă
La inceput era destul de bine aprovizionat in ceea ce priveste legumele si fructele . Recent nu reușesc sa mai gasesc marfa proaspăta si nici diversificata , dar ma refer doar la acest compartiment . In rest ma declar multumita, poti sa faci cumpărăturile de care ai nevoie zilnic . Localul arata foarte bine , este curat si modern !
Adrian Vlad
Adrian Vlad3 ani în urmă
Ofer doar o stea pentru ca ori de cate ori ma duc la ei nu pot sa pun ceasul prin gaura aia mica de la cititor.Trebuie mereu sa il scot de la mana ca sa imi citeasca codul de bare.Le-am spus de fiecare data sa faca ceva in privinta asta ca este singurul magazin in care nu pot scana ceasul la aparatul lor.Am sa fac reclamatie mai sus ca asa e romanul, pana nu il ameninti nu se apuca de treaba.
Magdalena Lungan
Magdalena Lungan2 ani în urmă
Am fost azi la PENNY SI M-AM SIMTITLA FEL DE BINE CA DE FIECARE DATA! IN AFARA DE FAPTUL CA AM GASIT TOT CE AVEAM PE LISTA DE CUMPARATURI AM CUMPARAT CATE CEVA SI PTR.TOTI MEMBRII FAMILIEI PRILEJ DE BUCURIE! VOI REVENII ORI DE CATE ORI VOI AVEA NEVOIE SA MA RELAXEZ IN TIMP CE FAC SI CUMPARATURI! IAR DE PERSONAL CE SA MAI ZIC ,TE SIMTI CA IN FAMILIE GASESTI SPRIJIN DE FIECARE DATA! FELICITARI!🤗
Locații recomandate