/Neamt/Magazin de fructe

Carrefour

Nr. 79, Bulevardul Decebal, Piata 610046, România

Carrefour
Magazin de fructe
4.3
4 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
W8MW+HX Piatra Neamț, România
+40 374 859 900
carrefour.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–22
Marți: 8–22
Mirecuri: 8–22
Joi: 8–22
Vineri: 8–22
Sâmbătă: 8–22
Duminică: 8–22
Scrie o recenzie
Alina Munteanu
Alina Munteanu2 ani în urmă
Exista si angajati empatici, amabili si binevoitori. Unul dintre acestia este in Piatra Neamt, dna Catalina de la raionul cu peste. Seara la 21:15 aproape de sfarsitul programului, cand toti asteapta sa plece mai repede acasa si sunt obositi, aceasta dna mi-a vorbit f frumos la telefon, a mers pe raion sa vada daca mai este pe stoc produsul cautat de mine si s-a oferit sa imi pastreze produsul pana am ajuns eu la magazin. La cati mai multi angajati ca dansa!
Noi am construit Parisul
Noi am construit Parisul2 ani în urmă
Am o întrebare ce s a întâmplat cu berea neagra, lipsește cu desăvârșire, nu am găsit silva, Ursus, beri cu vechime pe acest segment, e cancerigena , ce s a întâmplat?in rest magazinul aranjat, plin cu oferte, unele chiar bune la preț, deși am găsit în Germania preturi mai bune la ciocolata Milka de exemplu.Casiera a fost amabila , m a întrebat de aplicația Carrefour, rapida in scanarea produselor
Ionelia Crina Marinescu
Ionelia Crina Marinescu2 ani în urmă
Recomand Carrefour cu toată încrederea. Produse diversificate și prețuri accesibile.Amabilitate, disponibilitate și promptitudine pt tot personalul .Echipa deosebit de interesată pt a motiva clienții, iar pentru echipa Bringo ,jos pălăria!! Totul impecabil!
Andrei Venenciuc
Andrei Venenciuc2 ani în urmă
Buna ziua, sunt persoana utilizatoare de scaun rulant. Saptamanal imi fac aprovizionarea de la dvs si intampin 2 probleme: 1. Locurile de parcare speciale sunt ocupate permanent de autoturisme care nu au afisata legitimatia ce le da dreptul sa parcheze acolo. 2. Permanente discutii, negocieri, explicatii si tratative duse cu personalul de la casele de marcat si de la supraveghere, datorita faptului ca nu am permisiunea de a utiliza carucioarele de cumparaturi speciale pentru a-mi transporta cumparaturile la masina. Care este diferenta dintre persoanele care se deplaseaza pe picioare folosind carucioarele de cumparaturi si persoanele utilizatoare de scaun rulant care folosesc carucioarele (de cumparaturi speciale)? Nu credeti ca este frustrant pentru mine ca de fiecare data sa imi risipesc timpul si rabdarea cu explicatii date personalului respectiv? Cum credeti ca ar trebui sa rezolv aceaste probleme! Cu respect, Andrei!

Si iata ca, la nici o saptamana dupa postarea de mai sus, am gasit normalitatea. Impreuna cu Adina Druga am mai facut un pas catre independenta persoanelor utilizatoare de scaun rulant!! Spor tuturor la cumparaturi! Problema cu transportul cumparaturilor pe caruciorul special este rezolvata!!!
Gheorghe Popa
Gheorghe Popa5 ani în urmă
Totul frumos aranjat , destul de curat, personal competent și amabil , găsești cam tot ce îți trebuie la prețuri accesibile . Recomand cu încredere.
Neculai Balan
Neculai Balan2 ani în urmă
Ca de obicei, mă duc la Carrefour pentru lucruri " țintite " : pentru pește, carne, covrigi fără sare ,salam de Sibiu de Bacău și, uneori, ustensile de bucătărie. Și de această dată , am găsit tot ce am căutat. Nu m - am dus să mă plimb prin magazin și nici nu este profitabil și sigur în aceste vremuri .
Neculai Olaru
Neculai Olaru2 ani în urmă
Nu merg des dar pentru ca în zonamea nu sunt dar a fost ok..unele produse chiar eftine
Stroi Cosmin Gabriel
Stroi Cosmin Gabriel2 ani în urmă
Servicii excelente, mulțumesc doamna casier Todirel!
Locații recomandate