/Dolj/Magazin de fructe

Carrefour Market

Strada Eugeniu Carada nr.2, Craiova 200390, România

Carrefour Market
Magazin de fructe
3.9
288 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
8Q8X+8P Craiova, România
+40 374 778 606
carrefour.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–16
Marți: 8–16
Mirecuri: 8–16
Joi: 8–16
Vineri: 8–16
Sâmbătă: 8–16
Duminică: 8–16
Scrie o recenzie
Andrei Marinescu
Andrei Marinescu4 ani în urmă
Ar putea să aducă mai multe sortimente din gama proprie. Nu înțeleg de ce există diferențe de produse în magazine, și nu unitate. Mi s-a intamplat de multe ori să nu găsesc un produs la o săptămână distanță după ce-l cumpărasem. Per ansamblu găsești produse alimentare cam de tot felul, dar nu e un magazin ieftin.
Adrian Ilie Iosif
Adrian Ilie Iosif4 ani în urmă
Du ce am stat la coada cu produsele in mina , in vazul casierei si agentului de securitate, cind sa platesc mi s-a spus ca nu e casieria care trebuie sa ma asez la alta coada
Ovidiu Borcoş
Ovidiu Borcoş5 ani în urmă
Sambata, 19.01.2019, orele12:20.

1.De ce magazinul este murdar si nematurat?
2. De ce nu functioneaza ambele case atunci cand e aglomeratie?
3. De ce casiera nu da clientilor bonurile fiscale si chitantele de la plata cu cardul si trebuie sa insisti pt a le primi? Le retine, cumva, pentru Loteria bonurilor?
4. De ce personalul magazinului este de proasta calitate?

O NOTA PROASTA pentru CARREFOUR !!!
Mirela soare
Mirela soare5 ani în urmă
PERSONALUL LASA DE DORIT....STIMATI CUMPARATORI FITI ATENTI LA PRETURILE DE PE RAFT SI CAT SUNTETI TAXATI LA CASA AZI AM PLATI T O BAGHETA SIMPLA CU 3,79 RON ,,,,DACA NU O SA IA CONDUCEREA MASURI O SA LUAM NOI CLIENTII,,,AM OPRIT BONUL DE CASA TOCMAI PENTRU A AVEA DOVADA PLATII SI CREDETI MA SE INTAMPLA IN FIECARE ZI ASEMENEA LUCRURI CUNOSC PEROANE CARE AU PATIT ACELASI LUCRU..
Veross Vsik Vsik
Veross Vsik Vsik5 ani în urmă
Nici macar nu poti sa cumperi, scrie ca Duminica se inchide la ora 8. Ajungi la 6 in fata magazinului, tragi de usa ca idiotul, e inchis, de fapt se inchide la ora 6. Te pune pe drumuri ca pe un fraier. Se vede cat dezinteres au fata de clienti daca nici macar orarul corect nu sunt capabili sa-l posteze. 1 Steluta maxim!! Mai sunt si alte magazine de genul in oras. Total nemultumit.
Anca Mădălina
Anca Mădălina6 ani în urmă
Magazin murdar. Casiera refuza sa-ti primeasca cardul dupa ce incepe sa încaseze citeva articole. Promotiile nu trec la pretul redus. Am cumpărat oua si le-am gasit sparte in citeva cutii. Foarte prost gestionat in privinta apei,stocul fiind foarte redus,in regula 5 zile din săptămîna nu gasesc Aquatique.
Ruxandra Gabriela Glogoveanu
Ruxandra Gabriela Glogoveanu6 ani în urmă
Este un magazin ok. Este destul de bine aprovizionat. In schimb prețurile nu mi s-au parut mai mici ca în alte marketuri. Per total, experienta mi s-a parut în regulă. Vânzătorii au fost Ok, dar securitatea în magazin mi s-a parut oarecum nejustificat de ridicată.
Anca Silvia
Anca Silvia2 ani în urmă
sa cumpăram de la carrfuci.
Pretu normal este de 21 lei dupa reducere cu 50% ajunge la 24 lei , in ideea in care trebuia să fie 11 llei aceasta bucata...
Craiova.
Locații recomandate