/Dambovita/Magazin de fructe

Legume Fericite

Strada Independenței 321, Tărtășești 137435, România

Legume Fericite
Magazin de fructe
3.3
12 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
HRG8+GW Tărtășești, România
+40 730 574 184
legumefericite.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
2895orientul
2895orientul2 ani în urmă
Nu au magazin de desfacere
Dana Andreea Bobocel
Dana Andreea Bobocel2 ani în urmă
Cumpărăm de la dumnealor legume de mulți ani și apreciem absolut tot, de la gustul rosiilor pe care le cumpărăm doar de la dumnealor și pe care le care le așteptam tot anul :) și pana la amabilitatea domnului care livrează. Țin sa mentionez și seriozitatea arătată in a rezolva eventuale situații neprevăzute care, in mod inevitabil in atâția ani, pot aparea.
Marian Tanase
Marian Tanase4 ani în urmă
Kitsune
Kitsune5 ani în urmă
Suprapreț pentru legume și fructe de calitate inferioară, le primești pe cele mai stricate. Mai bine mergi în piață, măcar alegi singur de unde iei și pe ce dai banii și îți mai rămân și în plus. Welcome to Romania!
Dana anghel
Dana anghel2 ani în urmă
O firma serioasa, ambalare si livrare ireprosabile, legumele si fructele au gustul natural, similar celui din copilarie, lucru tot mai greu de realizat inte-o lume invadata de pesticide si produse chimice. Pentru a obtine toate acestea este nevoie de multa munca, pasiune si rabdare! Felicitari pentru tot ceea ce ati realizat si mult succes in continuare!
Lavinia mann
Lavinia mann2 ani în urmă
Nu merita nici macar o steluta.... Am vrut legume bio pentru bebelus si m-am ales cu stricaciuni la pret de carne ...
Am achizitionat de doua ori de la acest comerciant morcov, pastarnac si telina. La prima achizitie am avut probleme cu morcovul care era mancat in interior si lemnos de nici nu se putea taia. Iar la a doua comanda telina, care este 12,8 ron bucata, era asezata la fundul pungii ca sa nu se vada si era toata mucegaita si stricata. Am fost personal la ei pentru a ridica comanda si de fiecare data am fost asigurata ca sunt cele mai bune legume bio. NIste neseriosi si niste tepari!!!!
Gabriela - Diana Stoica
Gabriela - Diana Stoica2 ani în urmă
Legumele si fructele sunt foarte gustoase, diversificate si vin impachetate cu grija de la ferma direct acasa. Se vede ca este un proiect in care se pune mult suflet, facut din pasiune pentru alimentatia sanatoasa si pentru natura.
Lavinia Stefanescu
Lavinia Stefanescu2 ani în urmă
Cea mai proasta achizitie
Locații recomandate